ERDEMİR İŞÇİSİ İLE EREĞLİ HALKINI BİR KEZ DAHA SEVİNDİRDİNİZ,

ERDEMİR İŞÇİSİ İLE EREĞLİ HALKINI BİR KEZ DAHA SEVİNDİRDİNİZ,

gundemeregli.com-AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Prof. Dr. Ercan Candan ile Özcan Ulupınar, Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ı ziyaret ettiler.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Belediye Meclis Üyesi Ayhan Atay’ın da bulunduğu ziyarette konuşan Milletvekili Candan, gerçekleştirilen 25. Dönem Toplu İş Sözleşmesi’nde sendikanın işçileri ve Ereğli halkını memnun eden bir anlaşmaya imza attığını söyledi.

Bu vesile ile başta Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak olmak üzere genel merkez yöneticilerini de kutlayan Candan, “Erdemir işçisi ile Ereğli halkını bir kez daha sevindirdiniz, şahsınızda yönetiminizi tebrik ediyorum. Bundan sonra Ereğli, için çok daha güzel günler olacaktır” dedi.

Milletvekili Ulupınar da, ilçede yeni bir dönemin başladığına dikkat çekerken, Türk Metal Sendikası’nın, örgütlü gücünü bir kez daha gösterdiğini savundu.

Başkan odabaş, gerçekleştirilen nezaket ziyaretinden memnunluk duyduğunu dile getirdiği konuşmasında, Belediye Başkanlığını kazanmalarından dolayı Candan nezdinde partiyi kutladı.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2014, 07:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER