Erdemir´den muhteşem sünnet şöleni

Kdz Ereğli’ de kurulu bulunan Ereğli Demir Çelik Fabrikaları T.A.Ş (ERDEMİR) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sünnet Şöleni ERDEMİR Plaj Tesisleri´nde gerçekleştirildi.

Erdemir´den muhteşem sünnet şöleni

 

Kdz Ereğli’ de kurulu bulunan Ereğli Demir Çelik Fabrikaları T.A.Ş (ERDEMİR) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sünnet Şöleni ERDEMİR Plaj Tesisleri´nde gerçekleştirildi.

ERDEMİR tarafından toplam 83 çocuğun sünnet ettirildiği şölene, ERDEMİR İnsan Kaynakları Müdürü Sedat Alkan, Çelik Üretim Direktörü Zafer İnanoğlu, Yardımcı İşletmeler ve Atölyeler direktörü Nazif Ofluoğlu, Kurumsal iletişim Müdürü Gülşin Yöney, Koruma Güvenlik Müdürü Ümit Göçmen ile çocukların aileleri ve yakınları katıldı. ERDEMİR İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Kaan Böke tarafından yazılmış mektup çocuklara dağıtılırken, Böke, Çocuklar için yazdığı mektubunda şu görüşlere yer verdi; ; “Bir an önce genç bir delikanlı olmayı hayal ederken, Bir gün gelecek, bugünleri tatlı bir özlemle anımsayacaksın. Burada bizler ve ailelinle paylaştığın anlar çocukluğunun sıcaklığıyla seni saran en önemli anıların arasındaki yerini alacak, Yaşınla birlikte yürüdüğün yollarda büyüyecek, attığın her adım yaşamının daha önce hiç tanımadığın yerlerine götürürken, bu gizemli yolculukta, çocukluk hayallerin sana arkadaşlık edecek.Sen kendi yaşamını oluştururken biz büyüklerde daima sevgi ve gururla seni izleyecek mutluluğun için üzerimize düşenleri yerine getirmek için çalışacağız ,Bugün için de taşıdığın tatlı heyecanın ve neşenin bir ömür boyu seninle birlikte olmasını diliyor,sevgiyle gülen gözlerinden öpüyorum” dedi.

Diğer yandan, Sünnet Şöleni´nde çocuklara değişik armağanlar verilirken, animasyon gösterileri, oyunlar ve yarışmalar ile çocuklar doyasıya eğlendi. ERDEMİR İnsan Kaynakları Müdürü Sedat Alkan ise sünnet şöleninde yaptığı konuşmada şunları ifade etti; “Yarınlarımız olan çocuklarımızın, hayatlarında yer alacak önemli günlerden biri için burada toplanmış bulunmaktayız. Hayatlarının çeşitli dönemlerinde karşılaşacakları bu güzel günlerin ilklerinden biri olan sünnet, onlar için her yaşta hatırlanır bir anı olacaktır. Biz de onların bu özel günlerini eğlenceli ve hoş geçirmelerini arzu ettik. Geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şöleninde, bu yıl 83 çocuğumuz sünnet ettirilecektir.” dedi.

“ONLARIN İLK MÜRÜVETİNİ GÖRECEĞİZ”

Anne ve babalara hayırlı olsun temennilerinde de bulunan Alkan,”Çocuklarımız kontrolümüz altında, sağlıklı bir ortamda, itinalı bir operasyon geçirecektir. Bugün onların ilk mürüvvetini göreceğiz. Şimdiden herkese hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

“ÖMÜR BOYU HEP BÖYLE MUTLU OLUN”

Alkan son olarak çocuklara’ da seslenerek,”Sizlere Ömür boyu böyle mutlu, sağlıklı ve hayat dolu günler diliyor, gözlerinizden öpüyorum. Hepinize geçmiş olsun dileklerimi iletirken, siz değerli ailelere de saygı ve sevgilerimi sunar ailece sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam dilerim” dedi.
Konuşmaların ardından eğlenceler devam etti.
Diğer yandan sünnet şölenine katılan bütün vatandaşlarla tek tek ilgilenen görevli ERDEMİR´e bağlı Oyak  Personeli ise işini iyi yapmanın mutluluğu ile objektiflere poz verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2014, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER