Ereğli Artık eski Ereğli Değil

Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde, Fiziksel Engelliler Derneği tarafından düzenlenen gecede, akülü sandalye bekleyen engelli üyeler için 4 büyük takımın formaları satışa sunuldu. Fakat sadece Galatasaray forması satılabildi.

Ereğli Artık eski Ereğli Değil
Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde, Fiziksel Engelliler Derneği tarafından düzenlenen gecede, akülü sandalye bekleyen engelli üyeler için 4 büyük takımın formaları satışa sunuldu. Fakat sadece Galatasaray forması satılabildi. Formayı, Galatasaray Taraftarları Derneği satın aldı.
Ereğli´de faaliyet gösteren Fiziksel Engelliler Derneği yönetimi tarafından Büyük Anadolu Otel´de moral ve yardım gecesi düzenlendi. İlçe protokolünün yanı sıra Devlet eski Bakanlarından Hasan Gemici´nin de katıldığı gecede 4 büyük takımın futbolcuları tarafından imzalanan formalar açık arttırma ile satışa sunuldu. Fenerbahçe forması ile başlanan açık arttırmada kimse fiyat vermedi. Fenerbahçe formasının satışından vazgeçilerek bu kez de Galatasaray forması satışa sunuldu. Ancak Galatasaray formasına da alıcı çıkmayınca Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk açık arttırmayı durdurdu. Bu sırada başkan Şentürk´ün yanına gelen Galatasaray Taraftarları Derneği yönetimi kendi takımlarının formasını 750 liraya satın almak istediğini söyledi. Forma dernek üyelerine 750 lira karşılığında satıldı. Açık arttırma sonrasında salonun dışına çıkan Dernek Başkanı İsmail Şentürk, Ereğli´nin ekonomi açıdan sıkıntı yaşadığının en büyük örneğinin açık arttırmada yaşandığını söyledi. Şentürk, Arkadaşlar bu ilçemizde Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Fenerbahçe gibi takımların taraftarları var. İyi taraftarları da var. Fakat Ereğli´de olmayan bir şey var. Ereğli artık eski Ereğli değil. Bu akşam ki açık arttırma bunun bir göstergesi. Buradan insanlar gerekli dersi alırlar umarım. Bu formalar bundan 5 yıl önce satışa sunulsaydı, herhalde 3 dakikada dördü de biterdi. O nedenle bu tablo üzerinde biraz daha düşünmek lazım. Açık arttırmadan elde edilecek gelirle akülü sandalye alınacaktı. Ama biz o sandalyeleri yine de alacağız dedi.
Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2014, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER