Ereğli-Devrek yolu 2018 yılının sonunda tamamlanacak

Ereğli-Devrek yolu 2018 yılının sonunda tamamlanacak

Ereğli-Devrek yolu 2018 yılının sonunda tamamlanacak

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Devrek-Ereğliyolunun ihalesinin sonuçlandığını ve birkaç gün içerisinde yer teslimiyapılarak çalışmalara başlanılacağını bildirdi.

Çaturoğlu yaptığı yazılı açıklamadaşu ifadelere yer verdi; “AK Parti Zonguldak eski Milletvekilimiz Fazlı Erdoğanzamanında Karayolları yatırım programına alınan ve yapımına 2004 yılındabaşlanılan Devrek-Ereğli yolunda nihayet son aşamaya gelindi. Israrlıçabalarımız sonucunda yolun 0 ile 22 km.ler arasının büyük heyelan dahilihalesi geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. İhale süreci tamamlandı ve önümüzdekibirkaç gün içerisinde yer teslimi yapılarak çalışmalara başlanacaktır.

EREĞLİ-DEVREK YOLU 2018YILININ SONUNDA TAMAMLANACAK

İşin bitim süresi ihale şartnamesinde ve sözleşmesinde660 gün olarak tespit edilmiştir. Daha önceki yaptığımız açıklamalardoğrultunda yolun inşaatı 2018 yılının sonunda tamamlanmış olacaktır. Ayrıca, Alaplı-Ereğli çevre yolunun yatırımprogramına alınması ve diğer yollarında biran önce tamamlanması için gayretlerimizdevam etmektedir.

AK Parti İktidara geldiği gündenitibaren “insanı yaşat ki devletyaşasın” şiarını düstur edinmiştir. Bizim vazifemiz, halka hizmet, hakkahizmettir. İnsana yatırıma, insana hizmete var gücümüzle devam edeceğiz.

Bitmez denilen yollarinşallah bitecek. AK Parti kadroları olarak bizdeki hizmet aşkı ise hiçbirzaman bitmeyecektir.”

Milletvekili Çaturoğlu; ilimizehizmet eden, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2016, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER