Ereğli-Devrek yolu ihaleye çıkıyor

Ereğli-Devrek yolu ihaleye çıkıyor

Ereğli-Devrek yolu  ihaleye çıkıyor
Kdz.Ereğli ilçesinde AK Parti ilçe binasında bayramlaşma programı düzenlendi. Programa partinin Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Özcan Ulupınar da katıldı.Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Özcan Ulupınar, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, İl Başkanı Zeki Tosun, İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan ilçe Başkanı Fatih Çakır, 12 Eylül ihtilalinin yıl dönümü olduğunu, 15 Temmuzda da hain ve ihanet saldırısını kınadıklarını söyledi.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise konuşmasında darbe döneminde Çetin Apatay Bulvarı olarak ismi verilen bulvarın adını meclis kararı ile Ömer Halis Demir olarak değiştirdiklerini kaydetti. Uysal konuşmasında böyle güzel bir bulvara, yenilenen bir bulvara çoğu ilçeye nasip olmamıştır diye düşünüyorum. Bizim şansımız vardı. Zaten o bölgede ki çalışmalarımız yarıya gelmişti. İnşallah da 29 Ekim e kaldırımları, engelli kaldırımlarıyla, Sığla ağaçlarıyla ve oya ağaçları ile 120 tane ağaç da dikiyoruz oraya. Çok güzel bir bulvar olacak dedi.Belediye Başkanı Hüseyin Uysalın ardından söz alan Milletvekili Özcan Ulupınar ise darbe girişimi ile kendilerinin ölmediğini ancak daha da güçlendiklerini kaydetti. Ulupınar Son yılların en büyük operasyonları yapılıyor. Bizim kendi ürettiğimiz cihazlar. O insansız hava araçları nokta operasyonları gerçekleştiriyor. Bugün çok şükür yüzden fazla general o üniformayı giymiş, hainlik yapmış, ona rağmen terörle mücadele ediyoruz. Suriyeye giriyoruz, oraya huzur ve sükunet gelsin diye mücadele ediyoruz. Yatırımları gerçekleştiriyoruz. Bir de devletin içine sızmış olan hainlerle mücadele ediyoruz. Bu arada hani etrafınız da vardır. Bizim alakamız yoktu. Bizimde şu yakınımızı aldılar. isimlerini verin. Sorarız. Çok da bir yetkimiz yok ama. Varsa bir yanlış dönülür. Oldu, bir kaç tane oldu. Görevine iade ettiler. Sorun ve problem olmaz. Şunu söylemek istiyorum. Öldüremediler ama güçlendirdiler dedi.
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ise Ereğli Devrek yolu ihalesinin önümüzdeki hafta içerisinde yapılacağını söyledi. Özbakır Zonguldak Devrek arasında ki yolla ilgili teklifler alındı. Değerlendirmeler yapılıyor. Önümüzde ki ay ihaleye çıkıyor. Asfaltı. Peşinden Bakacakkadı Bartın ihalesi, bir aldığım habere göre önümüzde ki hafta Ereğli-Devrek yol ihalesi. Bu haberi aldım ama pek fazla da güvenemiyorum. Aslında güvenilir yerden aldım ama, ne olur ne olmaz. Bu ihale meselesi. İhale kanunu da biliyoruz. En kısa zamanda ihale kanunun değiştirilmesi konusunda da girişim yapacağım. Önümüzdeki hafta Ereğli Devrek yolunun ihalesinin yapılacağını bana söylediler. İnşallah olur ama, önümüzdeki günlerde Ereğli-Devrek yolu ihalesi yapılacak. Zaten Ereğli Zonguldak yolu devam ediyor. Görüyorsunuz. Bir kısmı asfaltlandı. Çalışmalar hızla devam ediyor. Onun haricinde tren yollarını yoluna koyduk. Filyos limanında şantiyeler kuruluyor. Limanın temelini atacağız. Başbakanımızı ve Bakanımızı bekliyoruz. Bunu göreceğiz arkadaşlar. Zaten ihalesi yapıldı. Şu anda gidin bakın. Bugün müteahhit ile konuştum. Şantiyeler kuruluyor. Orada da korkunç bir faaliyet olacak. Müthiş bir faaliyet olacak. Biz arkadaşlarımız olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi.
Program Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Özcan Ulupınar, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, İl Başkanı Zeki Tosun, İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye Meclis üyeleri programa katılanlarla bayramlaşması ile sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2016, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER