Ereğli-Devrek yolu’nda çalışmalar durdu

Ereğli ile Devrek ilçelerini birbirine bağlayan karayolunun Subaşı ile Çaylıoğlu arasındaki kısımda çalışmaların durduğu belirtildi.

Ereğli-Devrek yolu’nda çalışmalar durdu
gundemeregli.com- Ereğliile Devrek ilçelerini birbirine bağlayan karayolunun Subaşı ile Çaylıoğluarasındaki kısımda çalışmaların durduğu belirtildi. 

Kdz. Ereğli´ye Bağlı Ova Köyü Eski Muhtarı Şaban Yılmaz Ereğli-Devrekkarayolunda müteahhidin ödenek olmadığı için çalışma yapamadığını söyledi.Yapımına 2004 yılında başlanan ve şu ana kadar 3 müteahhidin değiştiği yolüzerinde halen Ova Köyü ve Çaylıoğlu Köyleri girişinde iki ayrı nokta’da toplam4 kilometrelik kısımda kamulaştırma çalışmasına halen başlanmadığı belirtildi.
Gazetecilere Ereğli-Devrek yolu ile ilgili olarak açıklamalardabulunan Yılmaz “11 yıldan bu yana çalışmalar hiç iyi gitmiyor. Kamulaştırmaiçin hiç devletten kimse gelmedi bu zamana kadar. Yani yol rezil durumda şuanda. Müteahhide de ödeme yapılmadığı için tam randımanlı çalışamıyor.Müteahhitle her an görüşüyorum. Yani müteahhit ödenekte sıkıntılı. “Bana devletparamı versin, ben yolu yapayım” diyor. Ben bu yolun 2014 yılının sonuna kadarbiteceğine inanmıyorum. 11 sene bu zamana kadar sürdüğüne göre çalışmalar buhızla devam ederse bir 10 sene daha sürer en az” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2014, 06:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER