Ereğli ile bir bütünüz

Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak beraberinde Mali İşler ve Eğitim Sorumlusu Başkan Yardımcısı Mustafa Telli ile Kdz.Ereğli’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Ereğli ile bir bütünüz

Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak beraberinde Mali İşler ve Eğitim Sorumlusu Başkan Yardımcısı Mustafa Telli ile Kdz.Ereğli’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

EREĞLİ´DE YENİ DÖNEM AÇILDI
 
Kdz.Ereğli Belediye Başkan Vekili Eyüp Karaarslan’ı ziyaret eden Dernek Başkanı Karakulak, “Ereğli’de yeni bir dönem açıldı. Kdz.Ereğli Belediye Başkanımız Opr.Dr.Hüseyin Uysal şehir dışarısında, kendisi ile görüştük. Sizlere de görevlerinizde başarılar temenni ediyoruz. Almanya Zonguldaklılar Derneği olarak birlik ve beraberlik içerisinde atılacak her türlü olumlu adımların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Vekili Eyüp Karaarslan da, “Zonguldaklı hemşehrilerimize saygı ve sevgilerimizi iletin. Kdz.Ereğli’yi daha güzel noktalara taşımak için yeni bir vizyon ile yolumuza devam ediyoruz. Derneğin çalışmalarını yakından takip ediyoruz, gurbette yaşayan Zonguldaklıları bir arada tutarak bir güç oluşturuyorsunuz, başarılarınızın devamını diliyorum” sözleri ile konuştu. 7 Kasım tarihinde Almanya’nın Gelsenkirchen kentinde gerçekleştirilecek olan Zonguldaklılar Dayanışma Gecesi’ne davetiye verilen Karaarslan, önemli bir sorun çıkmazsa etkinliğe katılabileceğini söyledi.

Başkan Karakulak ve Yönetici Mustafa Telli daha sonra Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek’e nezaket ziyaretinde bulundu, görevinde başarı diledi. Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek konukları ile yakından ilgilenirken Almanya Zonguldaklılar Derneği yöneticileri başta olmak üzere tüm üyelere ve Zonguldaklılara selamlarını gönderdi.

EMNİYET MÜDÜRÜ ÖZGEN´İ GECEYE DAVET ETTİ
 
Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen’i ziyaret eden Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak ve Dernek Yöneticisi Mustafa Telli, 7 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek Almanya Zonguldaklılar Derneği gecesine davet etti, derneğin çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardı. Dernek Başkanı Karakulak, basına da yansıyan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan, ‘Masum Eller Kirlenmesin’ projesine destek vermeye hazır olduklarını söyledi, İlçe Emniyet Müdürü Özgen ve ekibini çalışmalarından ötürü kutladı.
 
KESKİN´E TAM DESTEK VERİYORUZ
 
Kdz.Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin ve Konsey Üyelerini de ziyaret eden Almanya Zonguldaklılar Derneği yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaptılar. Konsey Başkanı Keskin’in aynı zamanda Almanya Zonguldaklılar Derneği üyesi de olduğunu hatırlatan Dernek Başkanı Karakulak, “Noyan Keskin’in çalışmalarını yakından takip ediyor ve tam destek veriyoruz. Sivil toplum kuruluşları önem arz etmekte. Biz her türlü desteği ve katkıyı vermeye hazırız. 7 Kasım’da Almanya’da gerçekleştireceğimiz Dayanışma Gecemizde bu yıl da sizleri aramızda görmek istiyoruz” ifadelerine yer verirken Kdz.Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin de dernek yöneticilerini çalışmalarından ötürü kutladı.
 
BEKTAŞ´A GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
 
Kdz.Ereğlililer Derneği Başkan Vekili Birol Bektaş tarafından karşılanan Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkan Mehmet Karakulak ve Mustafa Telli, Kdz.Ereğlililer Derneği’ni kardeş olarak gördüklerini ifade ettiler. Birol Bektaş’a yeni görevinde de başarı temennisinde bulunan Karakulak, “Bir aile gibiyiz. Almanya Zonguldaklılar Derneği’nin çalışmalarında Kdz.Ereğlililer Derneği her zaman yanımızda olmuş bizlere katkı sağlamıştır. Başkan Vekilliği görevine getirilen Birol Bektaş da yine aynı zamanda derneğimiz üyesidir. Taşın altına hep birlikte elimizi koymaya hazırız” dedi.

Başkan vekili Birol Bektaş ise 7 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek Almanya Zonguldaklılar Derneği’ne katılacaklarını ve Kdz.Ereğlililer Derneği’nin her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Kdz.Ereğlililer Derneği yeni bir vizyon ve heyecan ile yoluna emin adımlarla devam etmektedir. Kültürümüzü yaşatmak başka noktalardaki Kdz.Ereğlilileri buluşturmak için çalışmalarımız var. Almanya Zonguldaklılar Derneği ile bir bütünüz, desteğimiz tam. Biz göreve konuşmak için değil çalışmalarımızı faaliyetlerimizi tek tek hayata geçirmek için geldik”

YAZICIOĞLU,ALMANYA ZONGULDAKLILAR DERNEĞİNİ ÖNEMSİYORUZ
 
Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Başkan Yardımcısı İrfan Yazıcıoğlu da Dernek Yöneticilerini misafir etti, çeşitli hediyeler takdim etti. Almanya Zonguldaklılar Derneği’ni önemsediklerini ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden İrfan Yazıcıoğlu, “Birlik ve beraberlik her zaman başarı getirmiştir. Yarınlara daha umutlu daha başarı ile ulaşabilmemiz için birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var” sözleri ile konuşurken Dernek Başkanı Karakulak da Yazıcıoğlu Ailesine desteklerinden ötürü teşekkür etti.
 
ÖZBEK´E DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR
 
Transob Şirket Yöneticisi Serdar Özbek’i de ziyaret eden Dernek Yöneticileri, gurbette yaşayan Zonguldaklıları yakından ilgilendirecek bir proje için de ön görüşme gerçekleştirdiler. Transob Şirketi ile protokol imzalayacaklarını belirten Dernek Başkanı Mehmet Karakulak, Serdar Özbek’in desteklerine teşekkür ederek, “Tatil rezervasyonları, araç kiralama, uçak biletleri, yurt içi ve yurt dışı turlar, araç kiralama gibi çeşitli hizmetler sunan Transob ile üyelerimizin kaliteli ve uygun fiyatlarda hizmet alabilmesi için görüşmelerimize başladık. İnşallah kısa sürede bu anlaşmayı sağlayarak yurt dışından vatandaşlarımız bu bölgeye geldiğinde Transob ile indirimli imkanlardan faydalanabilecektir” dedi.

Protokol ile ilgili önümüzdeki günlerde bir açıklama yapılacağı da belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2014, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER