Ereğli´de Akıl almaz olay ucuz atlatıldı

Ereğli´de Akıl almaz olay ucuz atlatıldı

Ereğli´de Akıl almaz olay ucuz atlatıldı


Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, kamyonun kopan lastiği bir kişiyi teğet geçti, ardından otomobile çarptı.
Akıl almaz olay ucuz atlatıldı. Alınan bilgiye göre, Razi K’nin kullandığı 06 BN 5628 plakalı kamyonun, Çaylıoğlu Köyü’ne yük almak için gittiği sırada Aydınlar Köyü mevkisinde, sağ ön tekerliği koparak fırladı. Kopan lastik, köyler arası yolcu taşımacığı yapan minibüsten inen Okan Uzun’un, santimetre ile ölçülebilecek mesafe uzağından geçti, ardından park halindeki 67 DN 997 plakalı otomobile çarptı. Okan Uzun’un ölümün kıyısından döndüğü olayda, lastiğin çarptığı otomobilde büyük çapta maddi hasar oluştu.

VERİLMİŞ SADAKALI VARMIŞ…

Öte yandan, hazar gören otomobilin içinde, olaydan birkaç dakika önce eşi ile birlikte oturduğunu belirten vatandaş Uğur Günaydın, yaptığı açıklamada, ölümden döndüklerini söyledi. Kazanın yaşandığı mevkide, buradan geçen kamyonların hızla seyir ettiğini öne süren Günaydın, “ Bu kamyoncular, buradan çok hızlı geçiyorlar. Hız kurallarına uymuyorlar, bazen 120 kilometre hızla bile gidiyorlar. Bu durumdan çok rahatsızı. Araba babamın ve kazadan birkaç dakika önce eşimle birlikte arabanın içindeydik. Resmen ölümden döndük, verilmiş sadakamız varmış” dedi.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Yaşanan inanılmaz kaza, bir işyerine ait güvenlik kamerasında kaydedildi. Görüntüde, Okan Uzun’un, üzerine gelen lastikten kıl payı kurtulduğu görülüyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2016, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER