Ereğli´de araba alım satımı yüzünden çıkan kavgada 1 kişi yaralandı

Ereğli ilçesinde, araba alım satımı yüzünden amca çocukları arasında çıkan kavgada yaralanan bir kişi, hastaneye kaldırıldı.

Ereğli´de araba alım satımı yüzünden çıkan kavgada 1 kişi yaralandı
İHA-Ereğli ilçesinde, araba alım satımı yüzünden amca çocukları arasında çıkan kavgada yaralanan bir kişi, hastaneye kaldırıldı. 

Olay, Müftü Mahallesi İbrahim Efe Caddesi üzerinde bulunan oto yıkama dükkanında meydana geldi. İddiaya göre Abdülhalim B. (19), Mehmet B. (26) ve Maşallah B. (50) ile amca çocukları Mesih B.(50), Saim B. (22), Fatih B. (33) ile Mahir B. (35) arasında 67 EF 611 plakalı otomobilin alım satımı nedeniyle tartışma çıktı. Çıkan tartışma sırasında satış konusunda anlaşmazlığa düşülen otomobilde maddi hasar meydana gelirken, Mehmet B. kafasından yaralandı. Çevredekilerin bıçaklama olayı yaşandığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Zanlıların bir süre direnmesi üzerine polis zor kullanarak 6 kişiyi gözaltına aldı. Polis ekipleri yaptıkları araştırmada, bıçağın yaralama olayında kullanılmadığını ancak araca saldırı sırasında kullanıldığını tespit etti. Yaralanan Mehmet B. ise ambulans ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2015, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER