Ereğli´de Bomba Paniği

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ki köprülü kavşak üzerinde bulunan şüpheli paket bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatıldı. Bir kamyondan düştüğü sanılan paketi yol ortasından alıp kenara koyan kişi ise paket patlatıldıktan sonra ortaya çıktı.

Ereğli´de Bomba Paniği

Yol üzerinden yürüyerek evlerine giden vatandaşların geçişine güvenlik gerekçesi ile izin vermeyen polis ilk incelemeyi yaptıktan sonra olay yerine bomba imha uzmanları çağırıldı. Zonguldak İl emniyet Müdürlüğü’nden gelen bomba imha uzmanları şüpheli paketi fünye yardımı ile patlattı. Daha sonra yapılan incelemede ise şüpheli paketin seyyar gardırop olduğu anlaşıldı.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptığı sırada elektrik kurumunda görevli iki kişi gelerek, şüpheli paketi kendilerinin yol ortasında kaza olmasın diye alarak yol kenarına koyduklarını söyledi. Elektrik kurumunda çalışan Mehmet Oğuz “Bu gardırop yolun ortasındaydı. Arabalar kaza yağmasın diye biz kenara koyduk. Kamyonun üzerinden düştü . Aşağıda sordum. Dedim ki zabıtalara´ Bu yolu neden kestiler?´ Yukarıda gardırop için mi kestiler diye soracaktım. Emniyet için dediler. Bizde aşağıdan bastık gittik. Hatta arkadaşa da gardırop için kesildiğini söyledim dedi.

Polis ekipleri elektrik kurumu çalışanların kimlik ve iletişim bilgilerini aldıktan sonra yaklaşık 2,5 saat boyunca kapalı kalan yolu çift yönlü olarak yeniden trafiğe açtı.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2014, 21:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER