Ereğli´de kocasını odunla öldüren kadın adliyeye getirildi

Ereğli´de kocasını odunla öldüren kadın adliyeye çıkarıldı

Ereğli´de kocasını odunla öldüren kadın adliyeye getirildi
 Zonguldakın Ereğli ilçesine bağlı Alacabük köyünde kıskançlık yüzünden eşini öldüren kadın ile iki oğlu ve gelini jandarma tarafından adliyeye getirildi. 
Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Alacabük Köyü’nde geçtiğimiz Pazar akşamı yaşanan olayda iddiaya göre 57 yaşındaki Huriye K. tartıştığı kocası Muhammet K.’nin kafasına odunla vurarak bayılttıktan sonra odun, çekiç ve demir çubuklarla defalarca vurup öldürdü. Gözaltına alınan ve jandarmadaki işlemleri tamamlanan şüphelilerden Huriye K., oğulları E.K. ve R.K. ile gelini M.K. Kdz. Ereğli Adliyesi’ne getirildi. Savcılıkta ifadesi alınan Huriye K. tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilirken, iki oğlu ve gelininin savcılıktaki sorgusu devam ediyor.

ÖLMESİ İÇİN 4 SAAT BEKLEMİŞ
Öte yandan jandarma ekipleri cinayetin ayrıntıları da ortaya çıkarmayı başardı. Kocasını odunla kafasına vurup bayıltan Huriye K.’nin daha sonra eline geçirdiği çekiç, demir çubuk ve sopayla defalarca vurmaya devam ettiği iddia edildi. Yapılan otopside Muhammet K.’nin kafasında, yüzünde ve boynunda kırıklar olduğu öğrenilirken, Huriye K.’nin kocasına defalarca vurduktan sonra 4 saat boyunca kimseye haber vermediği ve beklediği öğrenildi.
Şüphelilerin adliyedeki işlemleri devam ediyor.
Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER