EREĞLİ´DE LİSELİ GENÇ ÖLÜ BULUNDU

EREĞLİ´DE LİSELİ GENÇ ÖLÜ BULUNDU
gundemeregli.com
-Kdz. Ereğli ilçesinde madde bağımlısı olduğu öne sürülen liseli genç Orhanlar Mahallesi Tokmaklar Sokak´ta bulunan eski kilise binasında ölü bulundu.
 
Ereğli ilçesinde eski bir binada çakmak gazı çektiği iddia edilen liseli genç ölü bulundu.

Olay gece saatlerinde Orhanlar Mahallesi Tokmaklar Sokak’ta ki eski bir Rum Kilisesi’nde meydana geldi. İddiaya göre lise öğrencisi Barış E. (16) eski kilise binasında mahalleliler tarafından hareketsiz halde görüldü. Mahalle sakinleri durumu polis ve 112 ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık görevlileri yaptıkları kontrollerde liseli gencin öldüğünü belirledi. Liseli gencin cenazesi Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne getirilirken, polis ailesine haber verdi. Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi önüne gelen ve çocuklarının öldüğünü öğrenen anne Fatma ile baba Osman E. burada bir birlerini suçlayarak kavga ettiler. Çocuklarının ölümünden birbirini suçlayan anne ile babanın kavgasını araya giren polisler önledi. Barış E.´nin ablası Gülşah E.’de gözyaşı dökerek kardeşinin ölümü ile ilgili suçladığı babasına tepki gösterdi. Polisin güçlükle sakinleştirdiği baba Osman E. oğlu ile gün içerisinde görüştüklerini ve yarın birlikte denize gitmeyi planladıklarını söyledi. Yerde diz çökerek uzun süre gözyaşı döken acılı babayı Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Merkez Karakol Amiri Ercan Avcı sakinleştirmeye çalıştı. Çok sayıda polis ekibi hastane önüne gelerek tarafların birbirleri ile kavgasını önlemek için güvenlik tedbiri aldı. Barış E.´nin çok sayıda arkadaşı da hastane önüne gelerek göz yaşı döktü.

Madde bağımlısı olduğu ve akşam saatlerinde metruk kilise binasına gelip burada çakmak gazı çekerek öldüğü iddia edilen liseli gencin cenazesine adli tıp uzmanı tarafından otopsi yapıldı. Otopside nöbetçi savcı ile olay yeri inceleme ekibinin yanı sıra liseli genci teşhis etmesi için bir yakını da hazır bulundu.

Liseli gencin cenazesinin yarın hastane morgundan alınarak defnedileceği öğrenilirken polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2014, 05:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER