Ereğli´de şehitler için mevlit okutuldu

Ereğli´de Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Alperen Ocakları tarafından bugüne kadar hayatını kaybeden ve son terör olaylarında hayatını kaybeden şehitler için mevlit okutuldu.

Ereğli´de şehitler için mevlit okutuldu
İHA-Ereğli´de Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Alperen Ocakları tarafından bugüne kadar hayatını kaybeden ve son terör olaylarında hayatını kaybeden şehitler için mevlit okutuldu. 
Akşam namazının ardından başlayan mevlit programında Müftülük görevlileri tarafından Kura´n-ı Kerim okundu dualar edildi. Bazı vatandaşlar programa eşleri ile gelirken, bazıları da çocukları ile geldi. Program ile ilgili olarak gazetecilere açıklamada bulunan Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Turabi Çelik İnşallah okuttuğumuz Kur´an-ı Kerim ve dualar Allah katında kabul olur dedi.
Çelik, Bugün burada şehit olan asker, polis ve sivillerimiz için mevlid-i şerif programı düzenledik. Biz Büyük Birlik partisi ve Alperen ocakları olarak elimizden bu kadarı geliyor. Gücümüz bu kadarına yetiyor. Şehitlerimiz bizlere haklarını helal etsinler. Sözün son noktasınayız. Söylenecek bir söz kalmadı. İnşallah bu son olur. Bir daha bu acıları yaşamayız. Allah bu acıları da bizlere yaşatmasın dedi.
Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2015, 06:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER