Ereğli´de taksi durağında otopark kavgası

Ereğli´de taksi durağında otopark kavgası

Ereğli´de taksi durağında otopark kavgası

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde aracını taksicilerin park yerine çeken kişiler ile taksici esnafı arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu ve 5 kişinin yaralandığı kavga anını vatandaşlar cep telefonu ile saniye saniye kaydetti.

Olay Müftü Mahallesi Yurt Caddesi üzerindeki Murat Taksi durağında yaşandı. İddiaya göre M.D. ile M.Y. otomobillerini taksici esnafının kullandığı alana park edince taksicilerle aralarında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönünde M.D. ile M.Y. taksiciler D.M., G.O. ve A.O. ile tekme tokat birbirlerine girdi. Çıkan kavgayı araya giren vatandaşlarda sonlandıramayınca polise haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen çok sayıda polis ekipleri tarafları ayırarak ifadeleri için karakola götürdü. Çıkan kavgada yaralanan 5 kişi tedavileri ve sağlık raporu alınması için hastaneye sevk edildi.

Kavga anı saniye saniye görüntülendi

Taksi durağında yaşanan kavga anı bazı vatandaşlar tarafından cep telefonlarının kameraları ile saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde tarafların birbirlerine tekme, tokat saldırdıkları ve taksi durağı içerisindeki masa ve sandalyeleri devirdikleri görülüyor.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2016, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER