Ereğli´de taksiciye bıçaklı saldırı girişimi

Ereğli´de taksi sürücüsü, alkollü olduğu belirlenen müşterisi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Taksici bıçaklı saldırıdan son anda kurtulurken, saldırgan gözaltına alındı.

Ereğli´de taksiciye bıçaklı saldırı girişimi
Ereğli´de taksi sürücüsü, alkollü olduğu belirlenen müşterisi tarafından bıçaksaldırıya uğradı. Taksici bıçaklı saldırıdan son anda kurtulurken, saldırgan gözaltına alındı. 

Olay, Bağlık mahallesi Pazaryeri girişinde meydana geldi. İddiaya göre, gece saatlerinde H.U. isimli şahıs, taksi sürücüsü Mustafa Ö.´yü (25) arayarak evine alkol getirmesini istedi. Taksi sürücüsü müşterisinin talebini kabul etmeyince telefonda tartışmaya başladılar. Bir süre sonra taksi durağına arkadaşları M.U. ve İ.Y. ile birlikte gelen H.U. elindeki bıçakla taksi sürücüsü Mustafa Ö.´ye saldırdı. Kendisini geri çekerek bıçaklanmaktan son anda kurtulan Mustafa Ö. polisten yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri taksi sürücüsüne saldıran H.U. ile yanında gelen arkadaşları M.U. ve İ.Y.´yi yakalayarak gözaltına aldı. 

Alkollü olduğu belirlenen saldırgan ile arkadaşları, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Olay sonrası taksi sürücü Mustafa Ö. saldırganlardan şikayetçi olurken, çok sayıda taksici emniyet müdürlüğü binası önüne gelerek arkadaşlarına destek oldu.

Polis, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2016, 07:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER