Ereğli´de tarım Müdürlüğü çalışanlarına FETÖ operasyonu

Ereğli´de tarım Müdürlüğü çalışanlarına FETÖ operasyonu

Ereğli´de tarım Müdürlüğü çalışanlarına FETÖ operasyonu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde biri veteriner hekim, ikisi ziraat mühendisi 6 tarım müdürlüğü çalışanı ile bir öğretmen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Kdz. Ereğli İlçe emniyet Müdürlüğü’ne bağlı çok sayıda polis ekibi sabah saatlerinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında 7 ayrı adrese operasyon düzenledi. Yapılan operasyon kapsamında Kdz. Ereğli İlçe Tarım Müdürlüğü’nde görevli Veteriner Hekimler Emre Ö. ile Servet K., Ziraat Mühendisleri Fatih Y. ile İlker Y., Veteriner Sağlık Teknisyeni Servet K., Ziraat Teknikeri Yüksel A.‘nın da aralarında olduğu 6 kişi ile Yusuf Y. isimli öğretmenin evine giderek arama yaptı. Polise ekipleri evde buldukları bazı dokümanlar, bilgisayar kayıtları ile cep telefonlarına el koydu. Evlerde yapılan aramaların ardından Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen 7 kişi sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Şüphelilerin emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilmeleri beklenirken, operasyonla ilgili soruşturma sürüyor.
Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2016, 06:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER