Ereğli´de Toplu Ulaşıma Neşter

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, toplu taşımada 1 Nisan 2016 tarihinden itibaren uygulamaya konulacak yeni kararları sektör temsilcilerinin başkanlarına açıkladı

Ereğli´de Toplu Ulaşıma Neşter

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, toplu taşımada 1 Nisan 2016 tarihinden itibaren uygulamaya konulacak yeni kararları sektör temsilcilerinin başkanlarına açıkladıKdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Toplum Ulaşım Sektöründe yer alan temsilcilerle bir toplantı yaparak, 1 Nisan 2016 tarihinden itibaren uygulamaya konulacak yeni kararları açıkladı.Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Çetin Çimen ve yönetim kurulu üyeleri ile Taksiciler Derneği Başkanı Yücel Oktay ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, durum değerlendirmesinde bulundu.

HALK MEMNUNİYETİ DEĞERLENDİRİLDİ

Kdz. Ereğli Belediyesi Ulaşım Hizmetleri ve Zabıta Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay içerisinde şehir genelinde bir anket çalışması yapılarak, Toplu Ulaşım Sektöründe faaliyet gösteren Halk Otobüsleri, Taksiler ve Servis Araçları hizmetlerinden halkın memnuniyet durumları belirlendi.Çıkan sonuçlara göre, Belediye Yönetimimiz tarafından toplu taşımada daha iyi hizmet verilmesi adına bir dizi yeni kararlar alındı.Buna göre, Halk Otobüsü şoförleri belli periyotlar dâhilinde eğitimden geçirilecek ve belirlenen kılık-kıyafet yönetmeliğine uyumu sağlanacak. Taksi ve Servis Araçları şoförlerini de ilgilendiren, güzergâh değişikliklerinin de yer aldığı kararlar, ilgili sektör temsilcilerine bildirildi.

ULAŞIMDA DAHA İYİ HİZMET

Başkan Uysal, belediyede ağırladığı sektör temsilcileriyle alınan kararları paylaşarak, 1 Nisan 2016 tarihinden itibaren uygulanması yönünde görüş birliğine vardı.Ulaşım Sektörü Temsilcileri, Toplu Ulaşımda halk memnuniyetinin artırılması ve daha kaliteli hizmet verilebilmesi için alınan kararların uygulanması noktasında takipçi olacaklarının sözünü verdiler.1 Nisan 2016 tarihinden itibaren uygulamaya girecek olan yeni kararlara uyulmaması halinde ilgili cezai müeyyideler hayata geçirilecek.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 10:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Oğuzhan Gökay
Oğuzhan Gökay - 8 yıl Önce

Bu kararı aldığında adam gibi uygulayacaksiniz adam ayırt etmeden...Ücretleride gözden geçirin bence durumu olmayan vatandaşlara çarşıya inebilsin...!!!

SIRADAKİ HABER