Ereğli´deki bıçaklama olayında 1 kişi tutuklandı

Ereğli´deki bıçaklama olayında 1 kişi tutuklandı

Ereğli´deki bıçaklama olayında 1 kişi tutuklandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde iki grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası 2 kişi bıçakla yaralandı. Olayla ilgili olarak yakalanan 2 kişi bugün adliyeye çıkarıldı.


Olay Orhanlar Mahallesi Huzur Sokak üzerindeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre Hakan K. (35) ile Serkan G. (37) birlikte alkol aldıkları sırada bilinmeyen bir nedenle B.Y. ve K.Y. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu Hakan K. İle Sserkan G. Aldıkları bıçak darbeleri ile kanlar içerisinde yere yığıldı. Can havliyle evden kaçan iki yaralıda sokak ortasına yığılıp kaldı. Yaralıları gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Polisin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralılara ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra iki ayrı ambulansla Hakan K.’yı özel hastaneye, Serkan G.’yi ise Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Olaydan bir süre sonra emniyete gelerek teslim olan B.Y. ile K.Y. işlemlerinin ardından öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgulamasının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlılardan B.Y. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, K.Y. ise tutuklanarak Beycuma Cezaevi’ne gönderildi.

Olayla ilgili olarak Savcılığın başlattığı soruşturma sürüyor.
Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2017, 20:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER