EREĞLİ´DEKİ CİNAYETİN ŞİFRELERİ ÇÖZÜLDÜ. 4 ÖLÜ VAR

Tüfekle önce eşini, sonra oğlu ile kayınvalidesini vurarak intihar eden işsiz baba, Facebook adresinde cinayetten bir kaç saat evvel ilk önce oğlunu okuldan aldığını yazdı son cümlesi ise, bugün büyük gün yazarak dehşet saçtığı eve gitti.İşsiz ve eşinden boşanmak üzere olan vatandaşın yaşananları kabul edemeyerek cinnet geçirdiği belirlendi.

EREĞLİ´DEKİ CİNAYETİN ŞİFRELERİ ÇÖZÜLDÜ. 4 ÖLÜ VAR

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli´de boşanmak üzere olan çiftin evinde av tüfeği ile adeta dehşet yaşandı. Cinnet geçiren baba; tüfekle önce eşini, sonra oğlu ile kayınvalidesini vurdu, ardından intihar ederek yaşamına son verdi.

İddiaya göre  Kdz. Ereğli İlçesi’ne Bağlık Mahallesi Sakindere Sokak’ta meydana geldi. Eşinden boşanmak isteyen Elif Akçan isimli (28) bayan üç gün önce eşinden habersiz annesi Gülcan Nurcan Açıkgöz (49) ve oğlu  R.K Akçan (6) ile birlikte yeni bir ev buldu. Burada eşinden ayrı huzur arayan Akçan’ın yeni adresini bulan boşanmak üzere olan eşi Durukan Akçan (30) adeta dehşet saçtı. “Beni nasıl terk edersiniz?” diyerek bağıran eş  cinnet geçirdi.  Baba Akçan evde bulunan 6 yaşındaki oğlu R.K.Akçan’nın yanı sıra eşi Elif Akçan (28) ile kayınvalidesi Gülcan Nurcan Açıkgöz (49) av tüfeği ile vurdu. Ardından aynı tüfekli kendisi de intihar eden baba adeta bir aileyi yok etti.

6 yaşındaki oğlu hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti eşi Elif Akcan olay yerinde öldü. Ağır yaralı olan Kayınvalide Nurcan Açıkgöz ise özel bir hastanede yaşamını yitirdi.

Olayın yaşanmasının ardından bölgeye çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Emniyet olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken, babanın olayı boşanmak istememesi sebebiyle gerçekleştirdiği düşünülüyor.

Boşanmak üzere olan çiftin cesetleri olayın yaşandığı evin önünde bir süre olay Savcılık ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan inceleme nedeniyle bekletildi.
Diğer yandan işsiz babanın, kendisine ait Facebook adresinden cinayetten bir kaç saat evvel ilk önce oğlunu okuldan aldığını yazdığı ve son olarak ise  bugün büyük gün yazarak dehşet saçtığı eve giderek cinayetleri gerçekleştirdiği anlaşıldı.

 
 
Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2014, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER