Ereğli´deki kazada 1 kişi yaralandı

Kaza yapan yaralıyı çarptığı otomobilin sürücüsü teselli etti

Ereğli´deki kazada 1 kişi yaralandı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ATV aracı ile ilçe merkezine gelen bir kişi, önündeki otomobile çarpıp dengesini kaybedince orta refüje çıktı. Kazada yaralanan şahıs, ambulansla ilçedeki özel hastaneye kaldırıldı. 
Kaza akşam saatlerinde ilçe merkezindeki PTT Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abdurrahman Bayar’ın (61) kullandığı ATV, Bülent Demiriz (41) idaresindeki 05 DT 242 plakalı otomobile arkadan çarpıp kontrolü kaybedince orta refüje çıktı. ATV’den düşüp yaralanan adamın yardımına o sırada kazayı gören sağlıkçı koştu. Başındaki kanamaya tampon yapıp nabzını ölçen sağlıkçı, 112 ekipleri gelene kadar Abdurrahman Bayar’ın yanında ayrılmadı. ATV’nin çarptığı otomobil sürücüsü de yaralanan yaşlı adamın başından ayrılmayarak kendisini teselli etmeye çalıştı. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırdı.
Kazaya karşın otomobil sürücüsü ise ATV’nin arkasında gelip çarptığını ve daha sonra kontrolü kaybedip orta refüje çıktığını ifade etti.
Kaza yapan ATV ile otomobil yoldan kaldırılırken, sürücü ise ifadesinin alınması için karakola götürüldü.
Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.



Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 06:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER