Ereğli´deki trafik kazasında 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı

Ereğli´ de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Ereğli´deki trafik kazasında 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı
Ereğli´ de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Alaplı’dan Ereğli istikametine giden otomobil sürücüsü önündeki uzun aracın lastiklerine çarparak direksiyon hakimiyetini kaybederek kazaya neden oldu.

Kaza saat 19.30 sıralarında Zonguldak-İstanbul yolunun Gülüç Köprüsü üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Serdar Gencer (54) idaresindeki 43 DK 533 plakalı otomobil Ereğli istikametine seyir halinde iken önünden giden Rahmi Taşkın idaresindeki 54 H 2470 çekici ve 54 H 2785 darse plakalı TIR’a çarparak kontrolden çıktı. Hızla köprünün bariyerlerine çarpan otomobildeki sürücü Serdar Gencer ile yanında yolcu olarak bulunan Salim Özsoy sıkıştı. Sürücü Serdar Gencer ile yanındaki Salim Özsoy (66)dakikalarca kurtarılmayı bekledi. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye ekipleri uzun süren çalışmalar sonucu otomobilden önce Salim Özsoy’u ardından da sürücü Serdar Gencer’i çıkarttı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından iki ayrı ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi ile özel hastaneye kaldırıldı. Özel hastaneye kaldırılan Salim Özsoy yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat kapalı kalan yol hurdaya dönen otomobilin çekici ile kaldırılmasından sonra yeniden trafiğe açıldı. Lastikleri patlayan TIR bir süre jantlarının üzerinde ilerleyerek yoldan kaldırılırken, sürücüsü ise ifadesinin alınması için karakola götürüldü.

Öte yandan Gülüç Köprüsü´nde ki kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Serdar Gencer´in daha önce kullandığı başka bir otomobille kaza yaptığı, bu kazada anne ve babasının hayatını kaybettiği, kendisinin ise kopan bacağına protez takıldığı öğrenildi. Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2015, 19:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER