Ereğli´li Gazi Hamza Mutlu yoğun bakımdan çıktı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, beraberinde AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu ile birlikte Diyarbakır’ın Hani İlçesinde terör örgütü PKK tarafından geçekleştirilen bombalı saldırıda yaralanan Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nden Er Hamza Mutlu tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) ziyaret etti

Ereğli´li Gazi Hamza Mutlu yoğun bakımdan çıktı

AK Parti ZonguldakMilletvekili Faruk Çaturoğlu, beraberinde AK Parti Kdz.Ereğli İlçe BaşkanıFatih Çakır ve Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu ile birlikteDiyarbakır’ın Hani İlçesinde terör örgütü PKK tarafından geçekleştirilenbombalı saldırıda yaralanan Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nden Er Hamza Mutlutedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) ziyaret etti. Mutlu’nunziyarette yaptığı konuşma Çaturoğlu’nu duygulu anlar yaşattı.

Ereğlili Er Mutlu’yuyoğun bakım ünitesinden çıkarılıp servise alınmasının ardından Çaturoğlu bugünEr Mutlu ile kendisine refakat eden ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Tüm Türkiye’nin olduğugibi Ereğli ve Zonguldak halkının Er Mutlu’nun eski sağlığına kavuşması içindua ifade ettiğini kaydeden Çaturoğlu şunları söyledi: “Bir süre yoğun bakımünitesinde yaşam savaşı veren Ereğli’li Hemşerimiz Hamza kardeşimizin hayatatutunması ve durumunun her geçen gün iyiye gitmesi bizleri son derece mutluetti. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletmek, hem de durumu hakkındabilgi almak amacıyla hastaneye geldik. Kendisini gayet iyi gördük. Bize teksıkıntısının Diyarbakır’ın Hani İlçesinde arkada bıraktığı silah arkadaşlarıile ilgili merakı oldu. Gözü arkada kalmış. (Ben buradayım, silah arkadaşlarımne yapıyor acaba?” diyerek üzülüyor. Geçek bir vatan evladı kendisi, kendisindençok arkadaşlarını ve çevresini düşünen biri. Biz ise gözünün arkada kalmaması gerektiğini tek bir terörist kalmayıncaya kadar, bumücadelenin devam edeceğini söyledik. Tabi orada duygulu anlar yaşadık. AllahMehmetçiğimize güç kuvvet versin. Tekrar kendisine ve yaralı arkadaşlarına Cenab-ıAllah’tan acil şifalar, şehit olan askerlerimize rahmet ve ailelerine sabırlardiliyorum” şeklinde konuştu.  

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 07:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER