Ereğli´ye şehit ateşi düştü

Ereğli´ye şehit ateşi düştü

Ereğli´ye şehit ateşi düştü

Fırat Kalkan operasyonunda gece saatlerinde meydana gelen saldırı sonrası Zonguldaklı Piyade Uzman Çavuş Kader Acar şehit düştü. 3 asker de yaralandı. 
TSKnın Suriyede bir süre önce başlattığı Fırat Kalkan operasyonunda gece saatlerinde askerlere yönelik saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 25 yaşındaki Zonguldaklı Piyade Uzman Çavuş Kader Acar şehit düştü. 3 asker de yaralandı. 20. Zırhlı Tugay Komutan Yrd. Mekanize Piyade Taburu emrinde görevli olduğu öğrenilen şehit askerin naaşı gece saatlerinde Gaziantep Üniversitesi Hastanesine getirildi.

Acı haber ablaya verildi

Şehidin acı haberi ise Kdz. Ereğli ilçesindeki ablası Yasemin Kiremitçiye gece saat 03.00te verildi. Şehidin annesi ve babası Şadiye ve Nimet Acarın bir süre önce vefat ettiği öğrenildi.Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Kdz. Bölge Komutanlığı Merkez Komutanı Albay Bülent Oral ve Kdz. İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan gece saatlerinde şehidin ablasına acı haberi verdi. Acı haberle yıkılan abla Yasemin Kiremitçinin evine Türk Bayrağı asıldı. Gaziantepte yapılacak olan törenin ardından Zonguldaka gönderilecek olan şehidin naaşı için ikindi namazının ardından Kdz. Ereğli Bozhane Camiinde cenaze namazı kılınacak.
Şehidin cenazesi ise ailesinin isteği üzerine Cemaller köyünde defnedilecek.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2016, 07:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER