EREĞLİ,GÜLÜÇ VE ALAPLI MHP MEHTERANLA YÜRÜDÜ

EREĞLİ,GÜLÜÇ VE ALAPLI  MHP MEHTERANLA  YÜRÜDÜ
gundemeregli.com-
Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli, Alaplı ve Gülüç belediye başkan adayları tarafından getirtilen mehteran takımı vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.
 
ilk olarak Alaplı ilçesine gelen  Mehteran takımı, sırasıyla Gülüç ve Ereğli’de şehir turu yaparak marşlar söyledi. Dev MHP bayrağı açarak Gülüç  Çengelburnu  MHP seçim bürosu önünden başlayan yürüyüşe yaklaşık binin üzerinde vatandaş katıldı.
Çenburnundan Gülüç  MHP merkez seçim bürosuna kadar yürüyen vatandaşlar En Büyük Başkan Tarık Başkan sloganları atarak yürüdüler,bazı vatandaşlar  ise balkonlardan ve camlardan MHP bayrağı açarak destek verirken Gülüç´ün en iddialı adayı Atilla Tarık Semiz gördüğü sevgi ve ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek 30 mart akşamı inşallah bu zaferi tekradan hep birlikte kutlayacağız dedi
 
İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ YAPIYORUZ
 
Ereğli´de Mehteran takımı ile birlikte Sevgi Barış Dostluk kafe önünde toplanan kalabalık ile birlikte şehir merkezine doğru yürüyüş başlarken, Ereğli halkının Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir´ e yoğun ilgisi dikkat çekti. Bazı araçlar kornaları ile yürüyüş gurubuna destek verirken Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Talat Şeker İktidar yürüyüşü yapıyoruz dedi.

 

Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir de konuşmasında Şu an gerçekten çok mutluyum. Çok duyguluyum. Bugün aynı zaman da biliyorsunuz Ergenekon´dan çıkışın 4651 inci yılı.  Burada fetih marşı ile beraber Karadeniz Ereğli Belediyesinin fetih edilişinin bir göstergesidir. Fetih marşı ile birlikte Ereğli´yi ve Ereğli belediyesini fetih edeceğiz dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2014, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER