EREĞLİ’Yİ YENİDEN AYAĞA KALDIRARAK ,BİRBİRİNE KENETLEYECEĞİZ.

EREĞLİ’Yİ YENİDEN AYAĞA KALDIRARAK ,BİRBİRİNE KENETLEYECEĞİZ.

gundemeregli.com-30 Mart’ta yapılan yerel seçimler sonrası Kdz Ereğli’nin yeni belediye başkanı seçilen Opr Dr Hüseyin Uysal Kdz Ereğli belediyesine ait resmi internet sitesi www.kdzeregli.bel.tr üzerinden de ilk mesajını verdi.

Uysal´ın mesajı şöyle:

DEĞERLİ EREĞLİLİLER,

Uzun yıllar görev yaptığım Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde, bölgemizdeki sevgili hemşerilerimin sağlıklarına kavuşabilmesi için elimden geleni yaptım.. Bu görevi yaparken, kentimizin gelecek nesillere daha sağlıklı ulaşabilmesi, her konuda sorunsuz yaşam alanlarına kavuşturabilmesi adına siyasete girmeye karar verdiğimde, çevremdeki dostlarımın da yoğun desteğini gördüm..

SEVGİLİ HEMŞERİLERİM,

AK Parti’den Kdz.Ereğli Belediye Başkanlığına Aday Adayı olduğumda özellikle Milletvekilimiz Prof. Dr .Ercan Candan’ın ‘Artık Ereğli kavgalardan kurtulmalı, hak ettiği hizmetleri almalı’ anlayışıyla siyasi mücadelemi daha da artan bir ivmeyle sürdürdüm..
Seçim döneminde, gittiğim her mahalle, her sokakta, her apartman dairesinde elini sıktığım, dertlerini dinlemeye çalıştığım siz değerli hemşerilerimin, gözlerindeki umutsuzluğuna, yorgunluğuna şahit oldum.
Ziyaret ettiğim tüm Sivil Toplum Örgütlerinde, ‘Kavgalardan bıktık’ şikayetleriyle karşılaştım.
Bu durum, artık kronikleşen bir hastalığın emarelerini taşımaya başlamış ve bir hekim olarak duyarsız kalamayacağım noktalara ulaşmıştı..
..Ve, sağlıklarına kavuşabilmesi için çabaladığım değerli Ereğli halkının ellerine, kendimi 30 Mart günü teslim ettim..
Siyasal, ideolojik, etnik, bölgesel hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm Ereğli halkının iradesine güvendim.
DEĞERLİ EREĞLİLİLER,

30 Mart günü, Ereğli’de artık bir değişim istediğinizi verdiğiniz oylarla sandığa yansıttınız.. Verdiğiniz bu oylarla, Ereğli’de huzuru, güveni, diyaloğu istediğinizi tüm kamuoyuna deklare ettiniz..
Verdiğiniz bu oylarla, seçim döneminde her türlü hakaret ve aşağılama söylemlerine maruz kalan Opr. Dr. Hüseyin Uysal kardeşinize, sahip çıktınız.
Bugüne kadar Ereğli’ye hizmeti geçen, kuruluşundan bugüne görev almış tüm Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.
Artık Ereğli’de yeni bir dönem başlamıştır. Biriken sorunlar, morale ihtiyacı olan, huzura ihtiyacı olan bir kent yaşamı bizleri beklemektedir. Önümüzdeki dönemde hep birlikte el ele vereceğiz. Ereğli’yi yeniden ayağa kaldıracak ve birbirine kenetleyeceğiz.
31 Mart sabahı parti rozetini çıkartıp, tüm Aziz Milletimizin başkanı olarak oturduğumuz bu ulvi koltukta, bizden süslü laflar yerine ‘Az laf, çok hizmet’ göreceksiniz..
Sevgi ve Saygılarımla..

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2014, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER