Eser, Artık Hemşire

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Çetin Eser ve Eşi Hediye Eser İstanbul Haliç Üniversitesi Hemşirelik bölümünden mezun olan Kızları Ezgi Eser’in mezuniyet törenine katıldı.

Eser, Artık Hemşire
 
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Çetin Eser ve Eşi Hediye Eser İstanbul Haliç Üniversitesi Hemşirelik bölümünden mezun olan Kızları Ezgi Eser’in mezuniyet törenine katıldı.

Haliç Üniversitesinin 2014-2015 yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. İstanbul Sinan Erdem kapalı Spor salonunda gerçekleştirilen mezuniyet törenine, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Haliç Üniversitesi Rektörü Prof Dr Remzi Çetin, Haliç Üniversitesi Mütevelli heyeti başkanı ve Avukat Masur Topçu, Öğretim üyeleri ve Öğrencilerin aileleri katıldı.

Hemşirelik Bölümü Başkanı Fatma Özhan tarafından hazırlanan Program Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinin gerçekleştirdiği ve İlk hemşire olan Florence Nightingile’ nin canlandırıldığı ışık alma töreni ile devam etti. Salonda bulunan aileler tarafından beğeni ile izlenen gösteri herkese duygulu anlar yaşattı.

Haliç üniversitesinde düzenlenen mezuniyet töreninde diploma alacak kızları Ezgi Eser’in mezuniyet töreninde yalnız bırakmayan Çetin Eser ve Eşi Hediye Eser Kızlarının mutluluğuna ortak oldu. Duygulu anların yaşandığı mezuniyet töreninde yaşadıkları heyecanı ve mutluluğu dile getiren Eser Çifti; “Biricik kızımızın mezuniyet töreninde bulunmaktan dolayı çok mutluyuz, Allah tüm Anne, babaya böyle gurur ve mutluluk yaşamak nasip etsin, bizleri de bu şekilde gururlandırdığı için biricik kızımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

İstanbul Haliç Üniversitesi Hemşirelik Bölümünden mezun olan Ezgi Eser’in mezuniyet törenine, Baba Çetin Eser, Anne Hediye Eser’in yanı sıra Dedesi İlyas Gültekin, Anneannesi Dudu Gültekin, Halası Aysel Gültekin, Dayısı Yusuf Gültekin, Kardeşi Tuğçe Eser ve nişanlısı Özkan Kartal’da katılarak mutluğa ortak oldular.

Tören ,tüm Öğrencilerin kep atması ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2015, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER