EŞİ VE ÇOCUĞUNDAN 8 GÜNDÜR HABER ALAMIYOR

Zonguldak´ta özel bir ocakta maden işçisi olarak çalışan Seyhan Keskinbaş, eşi Gülay Keskinbaş (26) ve 7 yaşındaki küçük kızı Sudenur Keskinbaştan 8 gündür haber alamıyor.

EŞİ VE ÇOCUĞUNDAN  8 GÜNDÜR HABER ALAMIYOR

gundemeregli.com-Zonguldak´ta özel bir ocakta maden işçisi olarak çalışan Seyhan Keskinbaş, eşi Gülay Keskinbaş (26) ve 7 yaşındaki küçük kızı Sudenur Keskinbaştan 8 gündür haber alamıyor.Özel bir şirkette maden işçisi olarak çalışan Seyhan Keskinbaş gece çalışmak için gittiği işten sabah döndüğünde 8 yıldır evli olduğu eşi ve küçük kızını evde bulamadı. Paniğe kapılan Seyhan Keskinbaş, eşinin ve kızının nerede olduğunu bilen birilerinin olabileceğini düşünüp komşularına sordu. Komşularının bilgisi olmadığını öğrenen Seyhan Keskinbaş polise giderek durumu anlattı. Daha sonra eşinin ve çocuğunun hayati tehlikesinden endişe duyan Seyhan Keskinbaş Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı´na başvurdu ve çevredeki güvenlik ve mobese kamera kayıtlarının araştırılmasını istedi. Başvurunun ardından 8 gündür eşinden ve kızından haber alamayan Seyhan Keskinbaş eşinin ve çocuğunun biran önce bulunmasını istiyor.

Daha önce kendisinin bir kişi tarafından telefonda tehdit ettiğini ama aldırış etmediğini belirten Seyhan Keskinbaş, Şüphelendiğim birisi var. Bundan iki ay önce telefonda birisi beni tehdit etti. Oraya geleceğini ve karımla çocuğumu alıp gideceğini söyledi. Ben de aldırış etmedim. Sadece telefonda sözlü tartıştık. Olay bundan ibaret. Böyle bir olay yaşayacağımı düşünmüyordum diye konuştu.

 
Eşinin ve çocuğunun fotoğraflarına bakarak gözyaşlarına boğulan Seyhan Keskinbaş, Benim eşimle bir problemim yoktu. Eşimle 8 senelik evliyiz eşime bir tokat bile atmışlığım yoktur. Ben eşim ve çocuğum için çalıştım 8 senedir. Giymedim giydirdim. Yemedim yedirdim. Onların bütün ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştım. Onlara karşı en ufak kötü bir şeyim yoktu. Çok seviyordum ailemi. Çocuğum ve eşim benim için bir dünyaydı. Onlar olmadan bu dünyada yaşamanın bir anlamı kalmadı. Bir haftadır onları çok özlüyorum. Ne haber aldım ne bilgi edindim. Hala bir haber alamadım. Çok kötü durumdayım fotoğraflarına bakıyorum. Son çare olarak böyle size geldim. Yetkililerden biran önce bulunmasını istiyorum. Eşim hala benim nikahlı eşimdir dedi.
Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2014, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER