Eşini bıçaklayarak öldüren kocaya müebbet hapis

Eşini bıçaklayarak öldüren kocaya müebbet hapis

Eşini bıçaklayarak öldüren kocaya müebbet hapis
Zonguldakta barışmak için gittiği kayınpederinin evinin önünde eşini bıçaklayarak öldüren şahıs, müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada tutuklu sanık Özden İnam hazır bulundu. Duruşmada Selma İnam’ın ailesi ve taraf avukatları da katıldı. Bir önceki duruşmada Cumhuriyet Savcısı tarafından verilen mütalaada Selma İnam’a ait otopsi raporunda 30 adet darp ve bıçaklamadan kaynaklanan kesiklerin tespit edildiği ve bunlardan 6’sının öldürücü nitelikte olduğunu belirtilmişti.

Son sözünde pişmanlığını dile getiren Özden İnam, olayı isteyerek işlemediğini söyledi. Mahkeme heyeti ise delil durumunu göz önünde bulundurarak, olayın haksız tahrik altında işlenmediğine dikkat çekerek Özden İnamın müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.



Olayın geçmişi


25 Ekim 2015 günü Zonguldakın Çaycuma ilçesinde uzun süredir eşinden şiddet gören 27 yaşındaki iki çocuk annesi Selma İnam, kocası tarafından çocuğunun gözleri önünde 33 yerinden bıçaklanarak öldürülmüştü. Olayın ardından Özden İnam, jandarmaya giderek teslim olmuştu.
Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2016, 06:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER