Esnaf Odasından CHP´ye ziyaret

Kdz.Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Ş.Sertan Ocakcı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettiler.

Esnaf Odasından CHP´ye ziyaret

Kdz.Ereğli Esnaf veSanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ve Yönetim KuruluÜyeleri , Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Ş.Sertan Ocakcı veYönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette Esnaf veSanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel , yeni seçilenCumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütünü tebrik ederek başarılar diledi.

Ziyarette , Esnaf ve SanatkarlarKredi ve Kefalet Kooperatifinin Kdz.Ereğli Belediye ile birlikte düzenlediğiyemekte Kdz.Ereğli Belediyesi projelerinin kritiği yapıldı. Sunulan projelerinuygunluğu ve yapılabilirliği hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Köy minibüslerine gösterilmesi planlananalanın geçerliliği ve bunun kdz. Ereğli esnafına ve ekonomisine olabileceketkileri tartışıldı. CHP parti yöneticilerinin ve Esnaf ve Sanatkar Kooperatifiyöneticilerin kente dair fikirlerinin paylaşıldığı ziyarette  sunumu hakkında görüşüldü.  Kentsel konularda ve Kent Meydanının yapımındaortaya çıkabilecek sorunlara ilişkin  eleştirel yaklaşımlar üzerine devam eden ziyaretyaklaşık 1 saat sürdü.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2016, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER