Esnaftan Otopark Tepkisi

Kdz. Ereğli’de Esnaf, çift yönlü yolun bir tarafından otopark ücreti alındığını diğer yönünden ise ücret alınmadığını belirterek tepki gösterdi.

Esnaftan Otopark Tepkisi



Kdz. Ereğli’de Esnaf, çift yönlü yolun bir tarafından otopark ücreti alındığını diğer yönünden ise ücret alınmadığını belirterek tepki gösterdi.

İlçeye bağlı Müftü Mahallesi Erdemir caddesinde güzergâh üzerinde bulunan çift yönlü yolda yolun bir tarafından otopark ücreti alındığını diğer tarafından ise ücret alınmadığını belirten esnaf tepkilerini dile getirerek neden yolun bir tarafından ücret alındığını diğer tarafından alınmadığını ifade ederek yetkililere seslendi.

Konuyla ilgili daha önce imza topladıklarını, şikâyetlerinin hiçbir şekilde dikkate alınmadığını altını çizen Esnaf, önceki gün Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal’ a konuyu anlattıklarını en kısa sürede çözüleceğinin sözünü aldıklarını ifade ederek;” Daha önce yetkililerle görüştük, bizim buradaki sorunumuz yol çift yönlü, yolun bir tarafından otopark ücreti alınıyor, diğer tarafından ise ücret alınmıyor, bu uygulama neye göre yapılıyor, anlamış değiliz. Buradaki sorun sadece esnaf olarak bizim değil, bu güzergâhta oturan vatandaşlarında sorunu, neredeyse bu güzergâh paralı olduğu için araçlarımızı Hatip Caddesi’ne park ediyoruz. Önceki gün Belediye Başkanımız Sayın Opr Dr Hüseyin Uysal’a konuyu anlattık, en kısa sürede çözüleceğini ifade ettiler.

Diğer yandan güzergâh üzerinde bulunan daire sahipleri ise; yetkililerin yapmak istediklerini bir an önce yapması gerektiğini, kendilerinin ise bu durum karşısında mağdur olduklarını belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2014, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER