Evinden ayrılan kocasına Evine dön çağrısı

Evinden ayrılan kocasına Evine dön çağrısı

Evinden ayrılan kocasına Evine dön çağrısı
 Zonguldakta 32 yaşındaki Rukiye Aydın, yaklaşık 16 gün önce evinden ayrıldığını iddia ettiği kocasına Evine dön çağrısında bulundu. 
Kozlu ilçesinde yaşayan 32 yaşındaki Rukiye Aydının 10 yıllık i Recep Aydın, iddialara göre 16 gün önce evinden ayrıldı. Eşinden bir daha haber alamadığını söyleyen Rukiye Aydın, iki çocuğu ile geçim mücadelesi vermeye çalıştığını söyledi.
Kocasının maden ocakları ve inşaatlarda çalışarak geçimini sağladığını söyleyen Rukiye Aydın, Eşimden haber alamıyorum. Gören bilen duyan varsa ne olursun haber versin. İki çocuğum var. Recep duyuyorsan beni ne olur evine dön. Ailene dön. Senin kalbini kırdıysam eğer sana karşı hatam olduysa ne olur affet. İki çocuğumuz var, vicdanını yokla. Çocuklarının ve eski günlerin hatırına geri dön dedi.
Eşi ile en son defa telefonda görüştüğünü söyleyen Rukiye Aydın, Bana senin sesini duymak istemiyorum dedi. Seni sevmiyorum dedi. Çocukların sesini duymak için aramıştım dedi. Ne olursa olsun biz 10 senemizi verdik. Bu sürede birbirimize çok hakkımız geçti. İki evlat büyüttük. Yine el ele verelim, her şeyin üstesinden gelmeye çalışalım. Mutlu olmaya çalışalım diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2016, 06:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER