Evinin yanışını çaresizce izledi

Evinin yanışını çaresizce izledi

Evinin yanışını çaresizce izledi
Zonguldakta tek katlı bir evde yangın çıktı. Sahibi ise içerisinde plastik, karton gibi malzemelerin bulunduğu evin yanışını çaresizce izledi. 

Edinilen bilgiye göre, Baştarla Mahallesi Akaryakıt Sokakta tek katlı bir evde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yangının meydana geldiği sırada evde olan Saim Gençler’in yüzünde yanıklar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu yangın söndürülürken, ev kullanılmaz hale geldi. Evinin yanışını çaresizce izleyen Saim Gençler, şaşkınlık içerisinde eline aldığı karları evin çatısına atarak yangını söndürmeye çalıştı. Gençler, evdeki eşyaları da dışarı taşımaya yardım etti.

Yangının nedeninin henüz belli olmadığını ifade eden Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin, 15-20 dakika önce haberimiz oldu. Bir kardeşimizin yaşadığı evdi. Eski bir evdi. Henüz neden çıktığını bilmiyoruz. İtfaiye en yakın zamanda raporlarını sunacaktır. Yangının bir an önce sönmesini bekliyoruz dedi.

Yangının kontrol altına alınmasının ardından çıkış sebebi araştırılıyor.
Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2017, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER