Evlenmek için evlendirme dairesine akın ettiler

Tüm dünyada olduğu gibi Zonguldak’ta da 05.05.2015 tarihinde evlenmek isteyen çiftler, Zonguldak Belediyesi Evlendirme Dairesi´ne başvurdu.

Evlenmek için evlendirme dairesine akın ettiler
 Tüm dünyada olduğu gibi Zonguldak’ta da 05.05.2015 tarihinde evlenmek isteyen çiftler, Zonguldak Belediyesi Evlendirme Dairesi´ne başvurdu. 

Nikah günlerini unutulmayacak bir tarihe denk getirmek isteyen 14 çift, aylar öncesinden Zonguldak Belediyesi Evlendirme Dairesi´ne başvurdu. Üniversite okumak için geldikleri Zonguldak’ta tanışan ve 9 yıldır birlikte olan 33 yaşındaki Ramazan Uçar ve 30 yaşındaki Sinem İkiel Uçar da nikah tarihlerini özel bir güne denk getirmek için aylar öncesinden nikah dairesine başvurdu. İstedikleri tarihte nikah başvurularının olumlu değerlendirilmesinden duydukları mutlulukları dile getiren çift, özel bir tarihte dünya evine girdikleri için şanslı olduklarını ifade etti.

Zonguldak Belediye Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen nikah töreninde konuşan damat Ramazan Uçar, “9 yıl uzun bir süre. Güzel geçti 9 yılımız. Bunun sonucu da özel bir gün olsun istedik. En yakın özel tarih de buydu. Ben hiçbir özel günü unutmuyorum ama bu böyle olsun daha da kolay olsun hatırlaması. Birlikte karar verdik” dedi. Sinem İkiel Uçar ise, bu tarihin kendileri için güzel bir hatıra olacağını söyledi.

Zonguldak Belediyesi nikah memuru Hayri Çetinkaya da gençlerin en mutlu günlerinin özel bir tarihte olmasını istedikleri ve bu yüzden bu tür tarih benzerliklerinde nikah sayısının arttığını söyledi. Çetinkaya, “Normalde daha az nikah kıyıyoruz. Bugün 05.05.2015 olması nedeniyle nikah sayımız arttı. Gençlerimiz böyle daha mutlu oluyorlar” şeklinde konuştu.

Nikah töreninin ardından, çiftin yakınları tebriklerini iletirken, çiftin bir yakını ise bebek patiği hediye etti.


Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2015, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER