Facianın eşiğinden dönüldü

Zonguldak’ta çalışma yapan bir iş makinesi, şehre yeni gelen doğal gaz borusunu patlattı

Facianın eşiğinden dönüldü
Zonguldak’ta çalışma yapan bir iş makinesi, şehre yeni gelen doğal gaz borusunu patlattı. Kısa süren paniğin ardından olaya polis ve AFAD ekipleri müdahale etti.
Olay, Kızılay Kan Merkezi önünde meydana geldi. İddiaya göre, kazı yapan bir iş makinesi doğal gaz borusunu patlattı. Etrafı saran doğal gaz kokusu kısa süreli paniğe sebep oldu. Olayın ardından Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Afet Kordinasyon Merkezi (AFAD) ekipleri bölgeye sevk edildi. Herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için trafik 2. Makas mevkiinden kesildi. Polis ekipleri sigara içilmemesi konusunda vatandaşları uyardı. Yetkililer gazı ana vanadan keserek rahat bir nefes aldırdı. Polis, AFAD ve itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale etmesiyle adeta faciadan dönüldü.
Yaşanan olayla açıklama yapan doğal gaz firması yetkilisi Bekir Selçuk, “Hattımızın üzerindeki eksikleri tamamlarken operatör biraz geniş kazı yapmış. Gaz çıkışı oldu. Gaz kesildi. Şu anda ortam güvenli. Tadilat yapılarak gazı tekrar abonelerimize ulaştıracağız” dedi.
Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2014, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER