FESTİVAL İÇİN TÜM HAZIRLIKLAR TAMAM…

FESTİVAL İÇİN TÜM HAZIRLIKLAR TAMAM…

gundemeregli.com-Bu yıl 20.si gerçekleştirilecek olan Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali için tüm hazırlıklar tamamlanma aşamasına geldi

28 Haziran´da başlayacak olan ve 30 Haziran Pazar günü’ne kadar devan edecek uluslar arası sevgi barış dostluk festivali muhteşem konserle son bulacak,Aylar öncesinden başlatılan çalışmalar tamamlandı. Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin tüm birimleriyle gerçekleştirdiği bu çalışmalar ile yüz binlerce sanatseverin ağırlanacağı kentte üç gün boyunca sürecek etkinlikler için gerekli tüm tedbirler de alındı.

ÇALIŞMALARDA SON AŞAMAYA GELİNDİ

Bu yıl gerek gerçekleştirilecek etkinliklerle, gerekse de 20.yaşına basacak olması dolayısıyla ayrı bir öneme sahip olan Sevgi Barış Dostluk Festivali’nde akşam konserlerinin yapılacağı ana sahnede de çalışmalar hummalı biçimde devam ediyor. Staras firmasının hazırladığı ve bu yıl önceki yıllara nazaran çok daha büyük olan sahnede birbirinden değerli sanatçılar unutulmaz konserlere imza atacaklar.

GENİŞ BİR PLATFORM HAZIRLANIYOR

Tarkan ve Murat Boz gibi starların konser vereceği sahnede, özellikle basın mensuplarının konuşlandırılacakları alan için de hazırlıklar sürüyor. Bundan önceki birçok konserde ana sahnenin hemen önünde hazırlanan alanda sanatçıları izleme şansına sahip olan basın mensupları için, bu yıl kurulan sahnenin hem büyük hem de taban yüksekliğinin fazla olması dolayısıyla, Atatürk Anıtı önündeki kısmın Devrim Bulvarı yoluna bakan kenarında geniş bir platform hazırlanıyor.

 

BASIN MENSUPLARI İNÖNÜ PARKI KAPISINDAN GİRECEK

Basın mensuplarının konser alanına girişleri İnönü Parkı’ndaki giriş kapısından olacak. Konser öncesi sanatçılardan fotoğraf almak isteyen basın mensupları, konserin başlamasıyla birlikte, sahne önünde açılan kapıdan geçmek suretiyle kendileri için hazırlanan platforma çıkacaklar. Bölge ve yaygın basın kuruluşlarından çok sayıda basın mensubunun akredite yaptırdığı konser etkinliklerini izlemek isteyen basın mensupları, Karadeniz Ereğli Belediyesi Basın Danışmanlığı tarafından hazırlanan giriş kartlarından almak zorunda. Basın platformunda aşırı yoğunluk olmasını önlemek amacıyla her basın kuruluşundan sadece bir basın mensubuna giriş kartı verilecek. Kartlar, Belediye hizmet binası 5.katında, Basın Danışmanı Altan Akçakese’den alınacak.

 

BASIN MENSUPLARI İÇİN İNTERNET ERİŞİM NOKTASI

Bu yıl festival ana sahne konserlerini izlemek isteyen basın mensupları için ayrıca, haber ve fotoğraflarını haber merkezlerine daha kısa zamanda gönderebilmelerini sağlamak amacıyla internet erişim noktası oluşturuldu. Basın platformunun hemen yanında hazırlanan internet erişim noktasından yararlanmak isteyen basın mensuplarına, konserler öncesinde görevliler tarafından erişim şifreleri verilecek.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2013, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER