FETÖ soruşturmasında serbest kalan belediye başkanının baba acısı

FETÖ soruşturmasında serbest kalan belediye başkanının baba acısı

FETÖ soruşturmasında serbest kalan belediye başkanının baba acısı
 Zonguldakta FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yaklaşık 10 gün önce gözaltına alınan ve çıkarıldığı nöbetçi mahkemece serbest bırakılan Karaman Belde Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, babasını kaybetti. Hayatını kaybeden baba Hacı Ziya Kalaycı, beldede geniş katılımla son yolculuğuna uğurlandı.
Zonguldakta FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Karaman Belde Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, yaklaşık 10 gün önce gözaltına alınmıştı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından önceki gün Zonguldak Adliyesine sevk edilen Kalaycı, Cumhuriyet Savcılığında ifade verdikten sonra nöbetçi mahkemeye sevk edilmişti. Nöbetçi mahkeme ise Kalaycının adli kontrol yöntemiyle serbest bırakılmasına karar vermişti. Yakınları tarafından büyük bir beldede sevinçle ve alkışlarla karşılanan Başkan Mustafa Kalaycı bu kez de baba acısı yaşadı. Bir süre önce rahatsızlanan ve hastanede tedavisi sürdüğü sırada vefat eden baba Ziya Kalaycı için Karaman beldesinde cenaze töreni düzenlendi.
Taziyeleri kabul eden Belediye Başkanı Mustafa Kalaycının babası Hacı Ziya Kalaycının cenazesi beldedeki Merkez Camiinde kılınan ikindi namazının ardından Çukurören köyünde toprağa verildi. Sevenleri ise baba Ziya Kalaycının cenaze törenine akın etti.
Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2016, 06:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER