FİLYOS ÇAYIN´DA AYAK PARÇALARI BULUNDU

FİLYOS ÇAYIN´DA AYAK PARÇALARI BULUNDU
gundemeregli.com-Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesindeki Filyos çayında bir ceset bulundu. Cesedin köprü faciasında hayatını kaybeden Aziz Gülşen´e ait olduğu belirlendi. Olaydan 2 gün sonra bulunan ayak parçaları savcılık talimatı ile Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderilerek Aziz Gülşen’e ait olup olmadığı için tespit yapılacağı belirtildi.
Çaycuma ilçesinde, 6 Nisan’da köprünün çökmesi ile 15 kişi sulara gömülmüştü. 10 kişinin cesedine ulaşılmış, Tahir Özkara, Aziz ve Sezgin Gülşen, Necati Azaklıoğlu ile Kadın Saraç’a ulaşılamamıştı. 24 Haziran’da Filyos çayında çıkan cesedin Aziz Gülşen’e ait olduğu belirlendi. Olaydan 2 gün sonra bulunan ayak parçalarının Aziz Gülşen’e ait olup olmadığı ile ilgili Adli Tıp Kurumunda tespit çalışmaları devam ettiği belirtildi.
Aziz Gülşen’in kardeşi Ramazan Gülşen olayla ilgili şöyle dedi: “Ayağının bulunduğunu söylediler. Teşhis için yengemi ve çocuklarını istediler. Ben araçla gönderdim. Gittiler baktılar teşhis edemediklerini söylediler. Saltukova Karakol Komutanı beni aradı. Ayağı bulundu ağabeyinizin dedi. Yengeni çocuklarını gönderebilir misin dediler.
Bulunan ayak parçalarının Adli Tıp Kurumunda tespit çalışmalarının sürdüğü belirtildi.
Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2013, 07:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER