Fizyon Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı

Kdz. Ereğli’de Fizyon Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi hizmet vermeye başladı.

Fizyon Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı

Kdz. Ereğli’de Fizyon Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi hizmet vermeye başladı.

2009 yılında kurularak,18 Branşta, 30 Doktor ve 200 personeli ile Ereğli halkının hizmetine başlayan Özel Echomar Hatanesi’nin kuruluşu olan Fizyon Fizik Tedavi ve Tıp Merkezi açıldı.

Yaklaşık 5 Milyon Tl’lik yatırımla 3000 metre kare alanda 30 personeli ile Bölgede eksikliği hissedilen ve büyük bir boşluk olan fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi Kdz. Ereğlili vatandaşların Hizmetine açılarak, Her türlü fizik tedavi hastalarına hizmet vermeye başladı.

Her türlü fizik tedavi hastalarının tedavi edileceği merkezde en önemli olarak rehabilitasyon hastaları da şifa bulacağını belirten Echomar Hastanesi Başhekimi Nevzat Çimenoğlu “Bundan beş sene önce iki genç ve dinamik doktorlarımızdan, Sn Alp Demir Zorlu ve Selami Altuntaş’ ın büyük özveri ve heyecanla diktikleri fidan bugün bir ağaç oldu ve yeni dallar vermeye başladı.20O9 yılında Kdz Ereğli halkının hizmetine başlayan Echomar Hastanesi bugün 18 branşta 30 doktor ve 200 personel ile hizmet vermektedir. Yıllık 250.000 poliklinik ve 5000 ameliyat sayısına ulaşan hastanemiz gittikçe büyüyen gelişmesi ve kaliteli hizmeti ile sağlık alanında Kdz Ereğli’ye damgasını vurmuş ve artık bir marka haline gelmiştir” dedi

“TÜRKİYE DE İLK ÜÇE GİRECEK BİR ALT YAPIYA SAHİPTİR”

Bir Echomar kuruluşu olan Fizyon Fizik Tedavi ve Tıp Merkezi’nin Yaklaşık 5 Milyon TL’lik bir yatırımla 3000 metre kare kapalı alanda 30 personel ile Kdz. Ereğli ye hizmete başladığını Dile getiren Çimenoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Bölgemizde eksikliği hissedilen ve büyük bir boşluk olan fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında merkezimiz teknolojik olarak en üst düzeyde cihazlarla donatılmıştır. Merkezimiz büyük şehirlerde bile olmayan ve Türkiye de ilk üçe girecek bir alt yapıya sahiptir.Her türlü fizik tedavi hastalarının tedavi edildiği merkezimizde en önemli olarak rehabilitasyon hastaları da şifa bulmaktadır.Felçli hastalar,beyin felci hasarlı çocuklara uzay teknolojisi gibi yöntemlerle rehabilite edilmektedir.Daha önceleri kaderlerine terk edilen bu hastalarımız bugün evlerinden kendileri için özel olarak yapılmış olan özel servis aracımız ile evlerinden alınıp tekrar evlerine bırakılmaktadır.SGK ile anlaşmamız yapılmış bu hizmetler çok cüzi farklarla verilmektedir.dedi.

“ÇİMENOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ”

Çimenoğlu, Başta çalışanlar olmak üzere, kendilerine her konuda destek olan Belediye Başkanı Opr dr Hüseyin Uysal’a, İlçe Kaymakamı İbrahim Çay’a, Sağlık Müdürü Dr Bilal Cin’e ve Zonguldak Valisi Ali Kaban’a teşekkür etti.

BÖYLE GÜZEL YERLERİ AÇMAK İNSANI HEYECANLANDIRIYOR
 
Çimenoğlu’nun konuşmasının ardından Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal’da konuşma yaparak,

“Böyle güzel yerleri açmak insanı heyecanlandırıyor. Şahsım adına Echomar’ ın yaptığı bu adımı son derece başarılı buluyorum kendilerini doktor arkadaşımızı tebrik ediyorum, Başhekimimizi desteklerinden bu açışla katkı verdiğinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum, İnşallah hayırlı olur ve bu adımlar. Böyle işyerleri Kdz Ereğlimiz’ de hızla artmaya başladı. Bu beni son derce heyecanlandırıyor, Bundan dolayı tekrar kendilerini tebrik ediyorum, Zaten 2 arkadaşımı yıllardır tanıyorum, Bu konuda hiçbir kuşkum yok, burası son derce hizmetler verecek, Başhekimi arkadaşımız, Arkadaşlarının çalışmalarını bir ağaca benzetti, ben inşallah bir çınar olur diyorum, uzun yıllar bölgemize hizmet verir diyorum “

Konuşmaların ardından Kdz. Ereğli İlçe Müftüsü Recai Albayrak’ın yaptırdığı duanın ardından açılışı yapılan Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi’nin açılış kurdelesini Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal, Echomar Hastanesi Başhekimi Nevzat Çimenoğlu, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, Ereğli İlçe Müftüsü Recai Albayrak, Echomar Hastanesi ortağı Dr Alp Demir Zorlu ve Gülüç Belediye Başkanı M.Gökhan Demirtaş tarafından kesildi.

Açılışa, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal, , AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, Ereğli İlçe Müftüsü Recai Albayrak,Gülüç Belediye Başkanı M.Gökhan Demirtaş,Ak partili belediye meclis üyeleri,Alaplı Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Recep Ocak ve çok sayıda davetli katıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2014, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER