GAZETECİLERDEN TEKNE TURU

GAZETECİLERDEN TEKNE TURU
 
gundemeregli.com-Ereğli’de bir araya gelen gazeteciler günlük koşuşturmanın yorgunluğu ile stres attılar. Ereğli Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Metin Akman, geçtiğimiz günlerde Köseağzında yemekte bir araya gelen gazetecileri, tekne gezisine davet etti.

“DOĞAL LİMANIMIZ VAR”

Ereğli Yelken İhtisas Kulübü önünde gazetecileri karşılayan Metin Akman, gençlere deniz sporunu sevdirebilmek için çaba gösterdikleri bu anlamda her türlü öneri ve projeye her zaman hazır olduklarını belirterek, “Doğal bir limanımız var ve bu limanımız içerisinde her türlü su sporları yapılabiliyor. Gençlerimize çocuklarımıza çeşitli aktiviteler hazırlıyoruz gelinen noktada her yıl artan bir potansiyele sahip olduğumuzu görmek bizleri sevindiriyor” dedi.

TESİSLERİ GEZDİLER

Gazetecilerin önemli bir görev üstlendiğini hatırlatan Akman, “Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek. Gazetecilerimizin görevi gereği koşuşturma içerisinde biz de böyle bir etkinlik gerçekleştirelim istedik, verdiğiniz desteğe de teşekkür ediyorum” sözleri ile konuştu.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Gazetecilere tesisler hakkında bilgi verilmesinin ardından biri yelkenli diğeri sürat teknesi olmak üzere hazırlanan 2 ayrı tekne ile gazeteciler deniz turuna çıktı. Ereğli’yi denizden gören ve fotoğraflayan gazetecilerin renkli görüntüleri de etkinliğe neşe kattı. Gazeteciler Mustafa Kemal Bektaş, Mehmet Keleş, Sina Çıladır, Hasan Sarıalp, Yusuf Zobar, Bilgin Avcı, Yasin Ören, İzzet Aslanbay, Yalçın Kasapoğlu, Sinan Samuncu, Şaban Atalay ve İbrahim Solmaz, haber için koşuşturdukları Ereğli’yi bu kez denizden seyretti, birlikte stres attılar.Ereğli’de gazetecilik sektöründe ter döken ve bir süredir çeşitli etkinliklerle bir araya gelen gazeteci dostlar, önümüzdeki günlerde de bu etkinlikleri sürdürme kararı aldılar.




Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2013, 12:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Suat ESER
Ali Suat ESER - 11 yıl Önce

Böyle etkinlikler güzeldir. Kaynaşmayı sağlar ve pekiştirir meslektaşlar arasında. Ben de Fethiye´de arkadaşımın tekne turlarına katılıyor, koyları ve adaları geziyorum.

SIRADAKİ HABER