Gazi ve ailelerine moral yemeği

Gazi ve ailelerine moral yemeği

Gazi ve ailelerine moral yemeği


BAŞKAN UYSAL: ŞEHİT VE GAZİ OLMAK İSTEYEN BİRMİLLETİZ. 15 TEMMUZ AKŞAMI BUNU BİR KEZ DAHA GÖRDÜK.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçeprotokolüyle birlikte Gazi ve aileleriyle moral yemeğinde bir araya geldi.Başkan Uysal, “Şehit ve Gazi olmak isteyen bir milletiz. 15 Temmuz akşamı bunubir kez daha gördük” dedi.

Kdz. Ereğli BelediyeBaşkanı Hüseyin Uysal, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla ilçede bulunan gazi veailelerine moral yemeği verdi.

Eski Bağlık Kantinindedüzenlenen yemeğe, Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Karadeniz Bölge veGarnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Aykut Manioğlu, Ereğli Belediye BaşkanıHüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır,belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri, Türkiye Muharip GazilerDerneği Kdz.Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin, Türkiye Harp Malulü, Gazi ŞehitDul ve Yetimleri Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen, şehityakınları, gaziler ve gazi aileleri katıldı.

Programda, din görevlileritarafından Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunularak, İlçe Müftü Yardımcısıİzzettin Aşan tarafından dua edildi.

GAZİ DERNEKLERİNDEN TEŞEKKÜR

Türkiye Muharip GazilerDerneği Kdz.Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin, Türkiye Harp Malulü, Gazi ŞehitDul ve Yetimleri Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen yemekte birkonuşma yaparak, düzenlenen organizasyon için teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü, GaziŞehit Dul ve Yetimleri Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen;“Bizleri bu onurlu günde, mütevazi günde, acılı günde, dertli günde yalnızbırakmadınız. Allah razı olsun ki arkamızda güç var, arkamızda devlet varimajını elhamdülillah bir kez daha burada gördük” dedi.

Türkiye Muharip GazilerDerneği Kdz.Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin ise; “Bizleri bugün bir arayagetiren başta Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal olmak üzere, Muharip Gazileradına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

UYSAL: ŞEHİT VE GAZİ OLMAK İSTEYEN BİR MİLLETİZ

Kdz.Ereğli BelediyeBaşkanı Hüseyin Uyzsal’da yaptığı konuşmasında belediye olarak her zaman şehitve gazi ailelerinin yanında olacaklarını belirterek; “Şehit ve gazilik rütbesiherkesin talip olduğu bir rütbedir. En son bunu 15 Temmuz FETÖ darbegirişiminde yaşadık. Bütün Milletimiz gazi ve şehit olmak için o gece sokak vemeydanları doldurdu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilere aileleriylebirlikte sağlıklı nice uzun ömürler temenni ediyorum. Şehitlerimiz, aileleri,gazilerimiz ve ailelerine olan vefa borcumuz büyük. Türkiye Cumhuriyeti büyükve güçlü bir devlet. Şehitlerimizin ve gazilerimizin her zaman yanındayız”dedi.

Başkan Uysal, görevegelmeden önce Muharip Gaziler Derneğini ziyaretinde dernek başkanı TemelŞahin’in kendilerinden bir yer talebinde bulunduğunu belirterek; “MuharipGaziler Derneğimize söz verdiğim gibi bir yer tahsis ettik. Hayırlı uğurluolsun” dedi.

“ŞANLI MAZİMİZ ŞEHİT VE GAZİ OLAYLARIYLA DOLU”

Kdz.Ereğli Kaymakamı NazımMadenoğlu da yaptı konuşmada şunları söyledi; “Şehitlik üzerine, gaziliküzerine, vatan üzerine, millet üzerine, bayrak üzerine, devlet üzerine hülasabütün kutsal değerler üzerine bırakınız dakikaları, saatleri günlerce konuşsakbitiremeyiz. Çünkü şanlı mazimiz, büyük tarihimiz, şehitlik ve gazilikolaylarıyla dolu altın sayfalardan ibarettir. Eğer bizler bugüne kadar gelmiş,yüce devletimiz bugüne kadar ömrüne devam etmişse, insanlarımız burada huzuriçinde yaşıyorsa, bunların yegane sebebi şehitlerimiz ve gazilerimizdir.Gaziler gününüz kutlu olsun.”

Program sonunda, ilçeprotokolü gazi ve ailelerin günlerini tek tek kutladı.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2016, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER