GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAKTAYIZ

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAKTAYIZ

gundemeregli.com-Hint asıllı Hollanda vatandaşı Dr.Manas ROY ve eşi Dr.Chandreyee Dutta Guha ROY, Türkiye ziyareti kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisine ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında İktidar Kulisi Bahçesinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan ile bir araya geldiler.

Türkiye’nin 2023 hedefleri için yapımına geçilen projelerden, bu projelerin Ülkemize gelecekteki katkılarından ve Avrupa ülkelerinin bu projelerin tamamlanmasından duydukları rahatsızlıklarından bahseden AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof dr Ercan Candan, “Var gücümüzle tüm engellere karşın ülkemize pek çok artı değer katmak için gece gündüz çalışmaktayız “dedi.

Elektro Mekanik Mühendisi Manas ROY ise, Koninklijke Philips Electronics N.V. ve Siemens AG CEO’su olarak uzun yıllar çalıştıktan sonra emekli olduğunu belirterek, görevi gereği dünyanın birçok ülkesinde bulunduğunu ifade etti. Türkiye’nin son yıllardaki gelişimini ilgiyle izlediklerini belirten ROY,

“Uluslararası büyük şirketlerin üst düzey yöneticiliğinin verdiği yorgunluğu emekli olduktan sonra yoğunlaştığı resim sanatı çalışmaları ile üstünden atmaya çalıştığını ve Türkiye’de de bir sergi açmak istediğini belirtti.”

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2014, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER