Genç avukatın hayati tehlikesi devam ediyor

Genç avukat denizde boğulma tehlikesi geçirdi

Genç avukatın hayati tehlikesi devam ediyor
Zonguldak’ta serinlemek üzere girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren ve kalbi duran 29 yaşındaki avukata, olay yerine gelen sağlık ekipleri kalp masajı yaptı. Yoğun bakıma alınan avukatın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre olay, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’nün önündeki Kızlar Plajı’nda meydana geldi. Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK) avukat olduğu öğrenilen 29 yaşındaki Sefa K., serinlemek için plaja geldi.
Denize giren Sefa K., bir süre sonra çırpınmaya başladı. Olayı fark eden çevredeki vatandaşlar Sefa K.’yi kıyıya çekmek istedi. Ancak dalgalar vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bir süre sonra kıyıya vuran Sefa K.’ye olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti.
Yaklaşık 30 dakika boyunca kalp masajı yapılan Sefa K., ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Sefa K.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Sefa K.yi kurtarmaya çalışsa da başarılı olamadığını söyleyen bir görgü tanığı ise, “Sol taraftan denize girdi. Dalgayla beraber kayaların dibine doğru gitti. Orada çırpınmaya başladı. Ben koştum, kolundan tutmaya çalıştım. Fakat epey su yutmuş. Alamadık, elimizden kaydı. Bir süre sonra kendisi kıyıya vurdu” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2016, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER