Genç MÜSİAD’da devir teslim…

Genç MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanlığına Kazancı İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İnşaat Mühendisi Oğuzhan Kazancı getirildi.

Genç MÜSİAD’da devir teslim…

Genç MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanlığına Kazancı İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İnşaat Mühendisi Oğuzhan Kazancı getirildi.

Genç MÜSİAD Zonguldak Şubesinin kurucu Başkanı işadamı Muhterem Sayılı’nın yaş sınırı olan 30’u doldurması ve MÜSİAD üyeliğine geçmesi nedeniyle Genç MÜSİAD Başkanlığına işadamı Oğuzhan Kazancı getirildi.

MÜSİAD Zonguldak Şubesinde gerçekleşen devir teslim töreninde Genç MÜSİAD’ın şimdiye kadar yaptıkları ve misyonu anlatıldı. Kurucu Başkan Muhterem Sayılı, kendilerine bu görevi zamanında layık gören MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz’a teşekkür ederek, kurulduğu yıldan beri yaptıkları çalışmaları slayt eşliğinde anlattı. Genç MÜSİAD’ın öneminin gezi olaylarında daha iyi anlaşıldığına dikkat çeken Sayılı, “Bundan sonra da çalışmalarımızı aynı ciddiyet ve aynı sorumluluk içinde sürdüreceğiz. Birlikte çalışırken büyük desteğini hissettiğim Oğuzhan arkadaşımın bu görevi layıkıyla yapacağından emenim. MÜSİAD ailesinin bir bireyi olarak ülkemize ve bölgemize katkı vermeye devam edeceğim” dedi.

Genç MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanlığına getirilen Kazancı, “Beni bu göreve layık gören MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz ve Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yavuz Fettahoğlu’na şükranlarımı sunuyorum. Allah´ın izniyle bana verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmek için elimden geleni yapacağım. Görevi devraldığım Muhterem Sayılı başkanımada verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum, Birlikteliğimiz her daim sürecektir. Genç MÜSİAD, MÜSİAD ile birlikte Türkiye’nin dört bir yanında teşkilatlanmış dünyanın çeşitli şehirlerinde şubesi bulunan Türkiye’nin en güçlü gençlik STK´sıdır.Bizde İnşallah şehrimizde ve dünyadaki bütün genç MÜSİAD´lı kardeşlerimizle bağlarımızı güçlendireceğiz ve yarınların inşasında söz sahibi olacağız.Bizim ekip olarak öncelikli hedefimiz gençlerin girişimci yönlerini güçlendirmenin yanısıra ticarete, ülke ve dünya gündemine manevi bir perspektiften bakabilme özelliğimizi geliştirmek olacaktır” dedi.

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz da yaptığı konuşmada Genç MÜSİAD’ın kurulduğu günden itibaren çok güzel çalışmalara imza attığını belirterek, “Genç MÜSİAD kurulduğu günden beri güzel çalışmalar gerçekleştirdi. Hem bizlere heyecan getirdi hem de bölgemiz açısından da umut oldu. Muhterem Sayılı kardeşim yaş nedeniyle Genç MÜSİAD’dan ayrılsa da MÜSİAD Zonguldak Şubesinin içinde hizmetlerine devam edecek. Bu bayrak yarışında gösterdikleri çaba ve katkılar nedeniyle Muhterem Başkanım neslinde tüm Genç MÜSİAD üyelerimize teşekkür ediyorum. Oğuzhan Kazancı kardeşime de yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, Oğuzhan Kazancı’ya Genç MÜSİAD Genel merkezi tarafından gönderilen görevlendirme yazısını verirken Genç MÜSİAD Zonguldak Şubesi yeni Başkanı Oğuzhan Kazancı, hizmetlerinden dolayı Muhterem Sayılı’ya teşekkür plaketi verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2015, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER