GENÇLERİN MOTOSİKLET MACERASI KAZA İLE BİTTİ

Ereğli´de meydana gelen trafik kazasında iki gencin motosiklet macerası kaza ile sonuçlandı.

GENÇLERİN MOTOSİKLET MACERASI KAZA İLE BİTTİ
gundemeregli.com-Ereğli´de meydana gelen trafik kazasında iki gencin motosiklet macerası kaza ile sonuçlandı. 

Kaza gece 01.30 sıralarında Kepez Mahallesi Solak Köyü yol ayrımında mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ahmet İzzet Yurtbay idaresindeki 67 TZ 853 plakalı hafif ticari kamyonet kavşaktan dönüş yaptığı sırada Yeşiltepe’den Kepez istikametine seyir eden ve Taner Avcı’nın (17) kullandığı motosiklet ile çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü Taner Avcı ile arkasındaki yolcu E.K. (13) yola savruldu. Motosiklet sürücüsü kafasında kask olduğu için kazadan yara almadan kurtulurken arkasındaki 13 yaşındaki E.K. ise yaralandı. Kaza sonrası olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralı E.K.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulans ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Kaza yapan sürücünün yakınları polise kaza hakkında bilgi verirken, görüntü alan gazetecilere de tepki gösterdi. Polis otomobil sürücüsünü ifadesini almak için Bağlık Polis Karakolu’na götürdü.

Kaza yapan motosiklet sürücüsünün ehliyetsiz olduğu, motosikletin plaka ve ruhsatının da bulunmadığı tespit edildi. Yaralı E.K.’nin hayati tehlikesi bulunmadığı ancak hastanede bir süre müşahede altında tutulacağı öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 08:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER