Girdiği çukurda tekerleği parçalandı, elinde jantla belediyeyi bastı

Zonguldak’ta bozuk yol sebebiyle otomobilinin tekerleği parçalanan bir kişi elinde jantla belediyeye geldi. Şahıs, tepkisini Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e bildirmek isterken güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkartıldı.

Girdiği çukurda tekerleği parçalandı, elinde jantla belediyeyi bastı
İHA-Zonguldak’ta bozuk yol sebebiyle otomobilinin tekerleği parçalanan bir kişi elinde jantla belediyeye geldi. Şahıs, tepkisini Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e bildirmek isterken güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkartıldı.
Zonguldak’ta gece saatlerine evine gittiği sırada bozuk yol sebebiyle otomobilinin jantı yamulan ve yolda kalan Cenk Topçu, ertesi gün belediye binasının önünde tepkisini dile getirmek istedi. Ancak Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in Özel Kalem Müdürü Hasbi Kabacalı ve güvenlik görevlileri tarafından belediye binasından dışarıya çıkarıldı.
İlk olarak tepkisini sosyal medyada yayınladığı fotoğraf ve yazıyla dile getiren Cenk Topçu, daha sonra otomobilinin kırık jantının parçalarını alarak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e göstermek istedi. Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda toplantıda olan Muharrem Akdemir’le görüşmek isteyen Topçu içeriye alınmadı. Daha sonra kapıda Akdemir’in dışarıya çıkmasını bekleyen Topçu, Özel Kalem Müdürü Hasbi Kabacalı tarafından kovuldu. Olayı görüntüleyen muhabirlerin de çekim yapmasına engel olmaya çalışan Hasbi Kabacalı güvenlik görevlilerine emir vererek muhabiri de binadan dışarı çıkarttırdı. Bir süre belediye binası önünde Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i bekleyen Cenk Topçu, Başkan Akdemir binadan çıkmayınca yanında getirdiği jant kapağını binanın önüne bırakıp gitti. Daha sonra belediye önüne bırakılan jant kapağı bir belediye çalışanı tarafından bulunduğu yerden kaldırıldı.
Tepkili sürücü Cenk Topçu, “Dün akşam kırılan jantımı ve patlayan lastiğimi Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e göstermek istedim. Lastiği getiremedim sadece jantımı getirdim. Ancak koruması Hasbi bey beni dışarı çıkardı. Başkanı görmeme izin vermediler” ifadelerini kullandı.
Cenk Topçu sosyal medyaya paylaştığı yazıda ise “Muharrem hocam teşekkür ederiz gece saat 2.15’te böylesine büyük bir çukura düştüm arabamın jantını yamulttum. Ayrıca bu çukur tam stadın üstünde yeni evinize 100 metre” diyerek tepki gösterdi
Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2015, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER