GMİS, Döktükleri kanda boğulacaklar

GMİS, Döktükleri kanda boğulacaklar

GMİS, Döktükleri kanda boğulacaklar
Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu adına bir basın açıklaması yapan Genel Başkan Ahmet Demirci, son günlerde yaşanan terör olaylarını kınadı.
Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu adına bir basın açıklaması yapan Genel Başkan Ahmet Demirci, son günlerde meydana gelen terör olaylarını şiddetle lanetlediklerini belirterek; “Terör olayları darbe girişiminin bir devamıdır. Başaramadılar, başaramayacaklar. Döktükleri kanda boğulacaklar” dedi.
Yönetim Kurulu açıklamasında şu görüşlere yer verildi.
“Ülkemiz son iki günde ard arda 3 terör saldırısına uğradı. İlk saldırı 17 Ağustos 2016 gecesi Van’da meydana geldi. 2 Nisan Polis Merkezi’ne yapılan saldırı da 1 polis ve 2 sivil vatandaş şehit oldu. İçimiz bu 3 şehidimize yanarken 18 Ağustos sabahı önce Elazığ Emniyet Müdürlüğüne bombalı araç saldırısı düzenlediği haberi ve yüzün üstünde yaralı haberi geldi. Tam da bu arada şehidimiz olmasın diye temenni ederken hemen ardından Bitlis’te yaşanan üçüncü saldırı ile karşılaştık. Elazığ’da ki saldırıda 5 polis şehit olurken, Bitlis’te de 5 askerimiz ve 1 korucu şehit oldu haberi geldi. Dileğimiz şehit sayımızın artmaması ve yaralılarımızın biran evvel sağlına kavuşmasıdır. Hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Terörü bir kez daha şiddetle lanetliyoruz. Terör olayları darbe girişiminin bir devamıdır. Başaramadılar, başaramayacaklar. Döktükleri kanda boğulacaklar.
Ulusal Kurtuluş Savaşımızdan bugüne Türkiye Cumhuriyeti devletinin gelişmesini engellemek, güçsüz bırakmak. Kardeş kavgası yaratarak ülkemizi bölme hayallerini gerçekleştirmek isteyen emperyalist odaklar darbe girişiminde yerli işbirlikçileriyle darbe girişimlerinde nasıl başarısız olmuşlarsa sürdürmeye çalıştıkları terör olaylarıyla a da amaçlarına ulaşamayacaklar. Ulusal Kurtuluş Savaşı’nda tek yürek tek ses olan milletimiz, tarihte olduğu gibi bu saldırıları da boşa çıkartacaktır. Biz Genel Maden İşçileri Sendikası olarak, tüm madenci kardeşlerimiz başta olmak üzere Zonguldak halkıyla birlikte demokrasi mücadelemizi, barış, kardeşlik ve dayanışma ruhuyla sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Bu duygularla tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”
Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2016, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER