GMİS Genel Başkanı Demirci; “Zafer Bayramı Kutlu olsun”

GMİS Genel Başkanı Demirci; “Zafer Bayramı Kutlu olsun”

GMİS Genel Başkanı Demirci;  “Zafer Bayramı Kutlu olsun”

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı AhmetDemirci, Yönetim Kurulu adına 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk SilahlıKuvvetler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Demirci’nin mesajı şöyle:

“30 Ağustos 2016 tarihi, Anadolu’nun ve ulusumuzun bağımsızlıkmücadelesinin zaferle sonuçlanmasının 94’üncü yıldönümü.

Bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa yol gösteren UlusalKurtuluş Savaşı, ulusumuzun Büyük Atatürk’ün önderliğinde yazdığı kahramanlıkdestanıdır.

30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz,ulusumuzun, emperyalizme karşı verdiği büyük mücadelenin sonunda yenidendirilişidir.

Kahraman ordumuz, Başkumandanlık Meydan Muharebesi’yleAnadolu topraklarının ulusumuzun vatanı olduğunu önünde durulamaz bir iradeyletüm dünyaya ispatlamıştır.

Bizler, 30 Ağustos Zaferi’ni kazanan tam bağımsızlıkkarakterine sahip bir ulusun evlatları, maden işçileri olarak; ülkemizingeleceği için yeraltı zenginliklerini tespit etmek ve yeryüzüne çıkararakülkemizin ekonomisine kazandırmak için her türlü fedakârlıkla çalışıyoruz,çalışacağız.

Ulusumuza bağımsızlığını kazandıran Büyük Önderimiz MustafaKemal Atatürk ve silah arkadaşları ile kahraman ordumuza şükranlarımızısunuyoruz.

Ulusumuzun bağımsızlığı ve vatan sevgisi uğruna canlarınıveren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, Zafer Bayramı’nı ve Türk SilahlıKuvvetler Günü’nü kutluyoruz”.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2016, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER