GMİS yeni yönetiminden örnek gece

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, Sendikada geçmişte görev yapan Genel Merkez Yöneticileri için 29 Nisan 2015 tarihinde Vefa ve Dayanışma Yemeği düzenledi

GMİS  yeni yönetiminden örnek gece
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, Sendikada geçmişte görev yapan Genel Merkez Yöneticileri için 29 Nisan 2015 tarihinde Vefa ve Dayanışma Yemeği düzenledi.

Memurlar Lokali’nde düzenlenen etkinlikte evsahipliğini mevcut yönetim kurulu olarak GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreteri Hakkı Arslan, Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Satılmış Uludağ yaptı.

Etkinliğe, eski Genel Başkanlardan; Çetin Altun, Ramazan Denizer, Ramis Muslu ve Eyüp Alabaş, eski Genel Başkan Yardımcılarından; Selahattin Ataman, Rahmi Yaman, Dursun Oğuz ve İsmet Demirhan, eski Genel Sekreterlerden; Mustafa Dağlıoğlu ve Behzat Cinkılıç, eski Genel Mali Sekreterlerden; İrfan Akyiğit ve Muharrem Sarıçam, eski Genel Eğitim Sekreterinden; Sabri Cebecik, eski Genel Teşkilatlandırma Sekreterlerinden; Ali Akgün, Zeki Erdoğan ve Osman Tutkun katıldı.

Mazeretleri nedeniyle etkinliğe katılamayan eski yöneticiler ise telefonla birlik ve dayanışma mesajlarını ilettiler.

GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Sendikalarında bugüne kadar hizmetlerde bulunmuş eski genel merkez yöneticilerine hitaben yaptığı konuşmada; “Sizleri aramızda görmekten çok mutluyuz. Yönetim Kurulu olarak davetimize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyoruz. Sendikamız bugünlere geldiyse bu sizlerin sayesindedir. Bu akşam toplanma amaçlarımızdan biri de 1 Mayıs öncesi birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir. Sizleri de 1 Mayıs’ta bizlerin arasında, omuz omuza görmek istiyoruz.

Sendikamıza büyük hizmetlerde bulundunuz. Bu hizmetleriniz nedeniyle sizlere naçizane birer plaket sunacağız” dedi.

Etkinlikte, eski yöneticilere Mevcut GMİS Yönetimi Kurulu adına Genel Başkan Ahmet Demirci tarafından hizmetleri nedeniyle birer plaket sunuldu.

Plaket sunulan eski yöneticiler, birlik ve dayanışma kültürüne dikkat çektiler.

Eski yöneticiler şöyle konuştu;

ÇETİN ALTUN;“Herşeyden önce Sendikamızın yeni yönetimine başarılar diliyorum. Bu nazik davetlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum.

Zonguldak’ın ve sendikamızın ileriye gitme noktasında, problemlerin çözülme noktasında bize nerede görev düşerse her zaman maden işçilerinin ve sendikamızın yanında olacağımızı beyan ediyorum.”

RAMAZAN DENİZER;“Yeni seçilen arkadaşlara başarılar diliyorum. Bize ne görev düşerse her zaman yanlarında olduğumu bilmelerini istiyorum. Sizleri de görmekten çok mutluyum. Hepinize saygılar sunuyorum”.

RAMİS MUSLU;“Arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Sendikamız zor bir dönemden geçiyor. Öncelikle arkadaşlarıma bir ağabey tavsiyesi vermek istiyorum; Birliğinizi, beraberliğinizi pekiştirerek, şubelerle, tabandaki işçi arkadaşlarla, ilimiz ve bölgemizle birlikte Zonguldak’ı eski günlerine döndürmek için mücadele etmeliler. Bu birlik ve beraberlik bozulmadığı sürece üstesinden gelinemeyecek sorun olmaz.”

EYÜP ALABAŞ;“Yeni seçilen arkadaşlarımıza can-ı gönülden başarılar diliyorum. Görev devir-teslimi yaparken de söylediğim gibi telefonum 24 saat açık. Yapabileceğimiz her şey de arkalarında olduğumuzu bilmelerini isterim. Zor bir dönemde göreve geldiler. Bu zor dönemde birlik ve beraberlik içinde oldukları sürece başarılı olacaklardır”.

SELAHATTİN ATAMAN;“Arkadaşlarımız zor bir dönemde görevi teslim aldılar. Ama önemli olan mücadele etmektir. Bu akşamki toplantıda duyduğum en büyük mutluluk, en son kaybeden arkadaşlarımızın bile burada olmasıdır. Bu birlik ve bütünlüğümüzü her alanda göstermemiz lazım. Ben, her dönem seçilen arkadaşlarımıza her zaman yanlarında olduğumu ifade etmişimdir. Her eylemde, her etkinliklerinde bizi görmüşlerdir, bundan sonra da göreceklerdir. 1 Mayıs’ta da arkadaşlarımızın yanında olacağız.”

RAHMİ YAMAN;“Bizleri böyle bir ortamda bir araya getiren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Bizler fikirlerimize ihtiyaç duyduğunuzda her zaman size yol göstermek için, ışık tutmak için sizlerin emirlerine amadeyiz. Görevlerinizde başarılar diliyorum”.

DURSUN OĞUZ;“Öncelikle yeni seçilen arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Uzun yıllardır görmediğimiz arkadaşlarımızı da burada görmemize vesile olan arkadaşlara da tekrar teşekkür ediyorum”.

İSMET DEMİRHAN;“Söylenecek herşeyi başkanlarım söyledi. Yeni seçilen arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. İhtiyaç duyduklarında, her zaman yanlarındayız. Başarılı olmaları için biz eski sendikacılar da elimizden geleni yapacağız.

MUSTAFA DAĞLIOĞLU;“Bizleri bir araya getirdikleri için arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Onların sayesinde uzun zamandır görmediğimiz arkadaşlarımızı gördük. Bundan sonra sizler birbirinize yumruk gibi sarılırsınız. Sizlere başarılar diliyorum ve başarılı olacağınıza da inanıyorum. Allah hepimize kolaylık versin. İnşallah el ele vereceğiz ve her mücadeleyi beraberce başaracağız”.

BEHZAT CİNKILIÇ;“Bizleri buraya davet ederek, bu dayanışma yemeğini hazırlayan Genel Başkanımız Ahmet Demirci ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

İRFAN AKYİĞİT;“Arkadaşlarımızı kutluyorum. Hayırlı olmasını ve başarılar diliyorum”.

MUHARREM SARIÇAM;“Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Başarılar diliyorum”.

SABRİ CEBECİK;“Biz de 1986 yılında bir emanet devraldık, 9 yıl görev üstlendik. Birlikte çok şey paylaştık. Çok güzel günlerimiz de oldu, çok sıkıntılı günlerimiz de oldu. Hiç kimse tek başına bir şey başaramaz. Birlikte çalıştığı arkadaşlarıyla uyumlu, birlikte çalıştığı insanlarla sorunların üstesinden gelebilmeyi, ortak düşünebilmeyi, ortak soruna ortak çareyi arayabilmeyi becerebilmişlerse eğer, bundan Zonguldak mutlu olmuşsa, maden işçisi arkadaşlarımız mutlu olmuşlarsa bizler de mutlu olduk. Sizlere de başarılar diliyorum.

ALİ AKGÜN;“Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Geriye bakmayan ilerisini göremez. Arkadaşları kutluyorum, geriye baktılar bizi gördüler. Çağırdılar, bir araya getirdiler. Bunun için kendilerini kutluyorum.”

ZEKİ ERDOĞAN;“1 Mayıs’ı Türk-İş, Zonguldak’ta kutlama kararı aldı. Bu bir dönüm noktası olacaktır. İnşallah 1 Mayıs’ı çok başarılı bir şekilde kutlarız. Zonguldak’ın Türkiye’nin gündemine oturacağına inanıyorum. Her konuda yanlarında olacağımızı da belirtmek istiyorum. Sizleri bir arada görmekten mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum.

OSMAN TUTKUN;“Yeni seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. İnşallah başarılı bir yönetim sergilerler ve maden işçisine faydalı olurlar. 24 saat telefonumuz açık. Ne zaman gerek duyarlarsa bedenimle, aklımla, beynimle hizmetlerindeyim.”

Plaketlerin sunulmasının ardından konuşan GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci tablo karşısında mutluluk duyduklarını belirterek, “Sevgili arkadaşlarım, saygı değer büyüklerim bu akşam bizleri onurlandırdığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sendikamızda görev yapmış olan başta Şemsi Denizer başkanımız olmak üzere rahmetli olmuş yöneticilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta olanlara, sizlere, bizlere hayırlı uzun ömürler temenni ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2015, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER