GMİS’e taziye ziyaretleri sürüyor

GMİS’e taziye ziyaretleri sürüyor

GMİS’e taziye ziyaretleri sürüyor


Geçirdiğirahatsızlık sonucu Bartın Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi görürken 31Aralık 2016 tarihinde yaşamını yitiren Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS)Genel Sekreteri Hakkı Arslan için Genel Başkan Ahmet Demirci ve Genel MerkezYönetim Kurulu’na taziye ziyaretleri devam ediyor.

ZonguldakDemokrasi Platformu, dönem sözcüsü Erdoğan Kaymakçı başkanlığında Genel BaşkanDemirci ve Genel Merkez Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek başsağlığı diledi.

ZiyaretteGMİS Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska, Genel Teşkilat ve Eğitim SekreteriSatılmış Uludağ’da bulunu.

DemokrasiPlatformu adına taziyelerini bildiren Kaymakçı; “Arkadaşımız uzun yıllar gerekBartın’da ve gerekse Zonguldak’ta emek ve demokrasi mücadelesinde en önsaflarda yer almıştı. Aramızdan tamda kendisine ihtiyaç duyulduğu andaaramızdan zamansız ayrıldı. Sizin ve maden işçilerinin ve tüm sevenlerininacısını paylaşıyoruz. Kendisini unutmayacağız” dedi.

Taziyeziyareti için teşekkürlerini belirten GMİS Genel Başkanı Demirci; “Arkadaşımızıçok erken, hiç akılda olmayacak şekilde kaybetmenin çok büyük acısınıyaşıyoruz. Daha uzun yıllar emek ve demokrasi için birlikte mücadele edecektik.Acımızı paylaşarak bir nebze olsun ferahlattınız. Sizlere çok müteşekkiriz.Kendisinin gözlerini asla açık bırakmayacak, sendikal mücadelemizi onun manevikişiliğinden alacağımız güçle yükseltmeye devam edeceğiz. Ruhu şad olsun” dedi.

 Zonguldak Birleşik Kamu –İş’ten GMİS’e BaşsağlığıZiyareti

BirleşikKamu –İş Zonguldak Şubeler Yönetim Kurulu, Metin Kahveci başkanlığında, GenelBaşkan Demirci ve Genel Merkez Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek başsağlığıdiledi.

Kahveci;“Rahmetli başkanı uzun yıllar tanırdım. Pek çok kez demokratik eylem ve toplantılarda bir araya geldik. Zamansızayrıldı aramızdan. Kendisine Allah’tan rahmet, sizlerin nezdinde GMİS camiasına ve madenci camiasına başsağlığı diliyoruz” dedi.

GMİSGenel Başkanı Demirci, “Birleşik Kamu İş olarak acımızı paylaştığınız içinsizlere çok teşekkür ediyoruz. Sizlere minnettarız” dedi.  

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2017, 06:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER