GMİS’ten terör açıklaması, “Ülkemizin bütünlüğünü bozamayacaklar”

GMİS’ten terör açıklaması, “Ülkemizin bütünlüğünü bozamayacaklar”

GMİS’ten terör açıklaması, “Ülkemizin bütünlüğünü bozamayacaklar”
Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu bir basın açıklaması yaparak 10 Aralık 2016 tarihinde gece 22.40 sularında Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen iki ayrı terör saldırısına tepki gösterdi. 

Açıklamada şöyle denildi;

“10 Aralık 2016 tarihinde gece 22.40 sularında Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen iki ayrı terör saldırısında 30 güvenlik görevlisi, 8 sivil olmak üzere 38 kardeşimiz şehit olmuştur. Saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bu saldırı ve bundan sonraki saldırılarda asla birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozamayacaktır. İnanıyoruz ki katiller en kısa sürede bulunup cezalandırılacaktır. Kızılcahamam’da seminerde olan Sendika Yönetim Kurulu ve 150 arkadaşımız 1 dakika saygı duruşunda bulunarak şehitlerimizi anmış ve terör lanetlenmiştir.

Saldırıda yaşamını yitiren, Ereğlili Şehit Özel Güvenlik Şube Müdürü Vefa Karakurdu ve Kozlu Saka Köyünden şehidimiz Hasan Bilgin’e Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Terör örgütleri ve arkasındaki karanlık odaklar asla amacına ulaşamayacak.

Genel Maden İşçileri Sendikası ve madenci camiası olarak; güvenlik güçlerimize yönelik yapılan, vatandaşlarımızın güvenliğini ve ülkemizin bütünlüğünü hedef alan hain saldırıları kınıyor hayatını kaybedenlere rahmet, yaralananlara acil şifalar, yakınlarına ise sabır diliyoruz.”
Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2016, 06:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER